ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Άλλο «Αρχάγγελος», άλλο γήπεδο

Ο Τόμας Ντολ δήλωσε πολλές φορές πως άλλα βλέπει στις προπονήσεις και άλλα στα παιχνίδια

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Το ΑΠΟΕΛ πήρε τη νίκη απέναντι στη Δόξα με 2-0 και συνέχισε με το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα. Ακόμη όμως και έτσι η εικόνα της ομάδας δεν ήταν καθόλου καλή και θα μπορούσε εύκολα να το πληρώσει. Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου ήταν μέτρια ενώ στο δεύτερο ημίχρονο το ΑΠΟΕΛ ήταν κακό.

Ειδικά για περίπου 25 λεπτά η Δόξα κυριάρχησε και οι ποδοσφαιριστές του Τόμας Ντολ δυσκολεύονταν να αλλάξουν μια πάσα. Ο κόσμος στις κερκίδες διαμαρτυρόταν γι’ αυτό που έβλεπε και με το τέλος του αγώνα επικρατούσε η αίσθηση πως οι «Γαλαζοκίτρινοι» υπέστησαν μια βαριά ήττα (έστω και αν πήραν τους τρεις βαθμούς).

Είναι χαρακτηριστικό πως σε τέσσερα παιχνίδια για ένα χρονικό διάστημα το ΑΠΟΕΛ είχε μπλακ άουτ και οι αντίπαλοι έκαναν ότι ήθελαν. Το είδαμε με Ντούντελανζ (σε όλο το παιχνίδι με εξαίρεση ένα δεκάλεπτο), με ΕΝΠ, με ΑΕΛ στο σούπερ καπ αλλά και χθες με τη Δόξα. Αυτό είναι κάτι για το οποίο φέρουν ευθύνη όλοι στο «Γαλαζοκίτρινο» στρατόπεδο.

Βέβαια την μεγαλύτερη ευθύνη έχει ο προπονητής, ο οποίος πρέπει είτε με τις αλλαγές του, είτε με τις οδηγίες του να αλλάξει τα δεδομένα που δημιουργούνται στους αγώνες. Η μεγαλύτερη δουλειά όμως που επιβάλλεται να γίνει είναι στις προπονήσεις. Εκεί πρέπει ο τεχνικός να περάσει το δικό του στίγμα στην ομάδα, κάτι που δεν έπραξε μέχρι στιγμής. Ακόμη και αν ο Γερμανός δηλώνει πως βλέπει άλλα πράγματα στην προπόνηση, αυτά θα πρέπει να τα δούμε στο γήπεδο. Έχει την ευθύνη ώστε να βρει τη λύση και να παρουσιάσει την ομάδα στους αγώνες, όπως μας την περιγράφει στις προπονήσεις. 

Φυσικά και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές έχουν ευθύνη. Ξέρουμε καλά την ποιότητα που διαθέτει το ΑΠΟΕΛ ως ομάδα και είναι ανεπίτρεπτο να έχουν αυτά τα κενά στο γήπεδο.

Από εκεί και πέρα η ομάδα έχει πολύ λίγο χρόνο να δουλέψει ενόψει και του καθοριστικού αγώνα με την Καραμπάχ. Εκεί θα πρέπει να μιλήσει και το πείσμα των ποδοσφαιριστών. Πρέπει να αλλάξουν πολλά για να έρθει η νίκη που είναι και το μοναδικό ζητούμενο. Πρέπει να λείψουν τα «νεκρά» διαστήματα, και να διορθωθούν πολλά και στην ανάπτυξη. Ο Τόμας Ντολ έχει μπόλικη δουλειά με τους ποδοσφαιριστές τους και η αλλαγή επιβάλλεται να έρθει. Αν δεν συμβεί αυτό, οι συνέπειες θα είναι μεγάλες…

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X