ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Το συγκινητικό αντίο του Σάβιτς στους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των γαλαζοκιτρίνων ευχαριστεί για τις μεγάλες στιγμές που έζησε στην ομάδα

24sports team

info@24sports.com.cy

Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ, Βουγιαντίν Σάβιτς, αποχαιρέτησε τους φίλους της πρώην του ομάδας. Με ένα ιδιαίτερο τρόπο αφηγήθηκε όλες τις ωραίες και αξέχαστες στιγμές που έζησε στον Ερυθρό Αστέρα.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Πρώτη και μεγαλύτερη αγάπη! Μεγάλωσα μαζί σας, αρχίσατε να τραγουδάτε για μένα. Θέλω να σας ευχαριστήσω που μου δώσατε μια ευκαιρία, ένα προνόμιο να φορέσω και να υπερασπιστώ αυτό το ιερό σήμα, το κόκκινο και το λευκό! Να είμαι εκπρόσωπος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο! Να είμαι ο πρώτος αρχηγός στην ιστορία του συλλόγου όταν ο Ερυθρός Αστέρας επέστρεψε στο Champions League (σ.σ. ομίλους), μαζί με τους συμπαίκτες, το επαγγελματικό προσωπικό, τη διοίκηση και τους καλύτερους οπαδούς του κόσμου!

Σας ευχαριστώ που μου επιτρέψατε να πραγματοποιήσω σχεδόν όλα τα όνειρα της παιδικής μου ηλικίας, να κερδίσω και να σηκώσω τρόπαια! Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την υπέροχη συνεργασία που είχαμε αυτά τα δύο χρόνια! Διοίκηση, προπονητής, συνεργάτες, δημοσιογράφοι, άνθρωποι που απασχολούνται στο σύλλογο, οπαδοί! Φεύγω με περηφάνια, γιατί με τη συμπεριφορά, την αφοσίωση, δικαιολόγησα την εμπιστοσύνη όλων σας!

Θα χάσω το πνεύμα του Mαρακανά (σ.σ. “Rajko Mitić Stadium”, έδρα Ερυθρού Αστέρα), τη στιγμή που θα βγούμε από τη σήραγγα και θα φωνάξουμε δυνατά “Πάμε Τσιγγάνοι». Όλα! Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ενέργεια και την αγάπη που μου δείξατε και που σας έδειξα! Αγάπη και αγάπη! Αυτή είναι η πιο μεγάλη μου επιτυχία! Ίσως με χάσατε ως παίκτη, αλλά πήρατε και πάλι έναν από σας! Κρατήστε και υπερασπιστείτε το Αστέρι μας όσο καλύτερα μπορείτε! Επιτυχίες και μεγάλες προκλήσεις για όλους εύχομαι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X