ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα, ο Γκακπέ και οι άλλες προτεραιότητες

Δυνατό τέστ απέναντι στους πρωταθλητές Σερβίας - Έρχονται ανακοινώσεις μέσα στη βδομάδα

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Δυο μεταγραφικές προσθήκες προανήγγειλε ότι θα γίνουν μέσα στην τρέχουσα βδομάδα ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μιλώντας χθες στον ΣΠΟΡ FM 95,0.

Η μια ανακοίνωση αναμένεται να αφορά την απόκτηση του Γάλλου ακραίου επιθετικού Σερζ Γκακπέ. Οι «κυανόλευκοι» τα έχουν βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή και μένει να ρυθμιστούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες με τη βελγική Σερκλ Μπριζ προκειμένου να αποκτήσουν τα δικαιώματα του Γάλλου.

Εφόσον κλείσει θετικά η περίπτωση του Γκακπέ, οι «κυανόλευκοι» θα εστιάσουν την προσοχή τους στις υπόλοιπες κινήσεις που έχουν στο πλάνο τους. Η απόκτηση επιθετικού κορυφής και μέσου αποτελούν τις επόμενες μεταγραφικές προτεραιότητες της ομάδας της Λεμεσού.

Όσο αφορά την προετοιμασία, ο Απόλλωνας θα δώσει σήμερα το απόγευμα (19:00) το δεύτερο του φιλικό παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα. Το σημερινό δυνατό φιλικό απέναντι στους πρωταθλητές Σερβίας αποτελεί μια καλή ευκαιρία για τον Σωφρόνη Αυγουστή για να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα του ενόψει της συνέχειας. Στο σημερινό παιχνίδι αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Μολ ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί κόντρα στην αυστριακή Αμστέτεν.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Καμίνι...

Καμίνι...

Έτσι θα κάνουν το γήπεδο οι φίλοι του Απόλλωνα
 |  HOT SPOT