ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: «Όπου πας, μαζί σου πάμε»

Αυτό είναι το σλόγκαν εκστρατείας της Νέας Σαλαμίνας για τα εισιτήρια διαρκείας

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Νέα χρόνια, νέοι στόχοι για τη Νέα Σαλαμίνα. Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν το μεσημέρι της Δευτέρας τα εισιτήρια διαρκείας, αλλά και τις εμφανίσεις της ομάδας για τη νέα σεζόν, οι οποίες έχουν την σφραγίδα της Nike.

Η ομάδα της Αμμοχώστου θέλει να δώσει συνέχεια, μετά την περσινή εκπληκτική πορεία και να πάει ακόμη καλύτερα. Σίγουρα, η στήριξη του κόσμου είναι πάντα πολύ σημαντική, όπως ανέφεραν σήμερα οι παράγοντες του σωματείου.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος προλόγισε τη συνέντευξη, ενώ ο πρόεδρος, Θουκής Θουκιδίδης κάλεσε τον κόσμο να ανταποκριθεί στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Ανανέωσε με Κίνγκσλεϊ

Τις νέες εμφανίσεις παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, Κύπρος Χριστοφόρου, Θεοδόσης Σιαθάς και Ιωαννης Κωστή, ενώ παρόντας ήταν και ο Κίνγκσλεϊ, ο οποίος ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν την περσινή περίοδο και ανέφερε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος στην ομάδα και θέλει να επαναλάβει την ίδια χρονιά.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνα είχε γνωστοποίησει ότι ο Νιγηριανός επιθετικός ανανέωσε και συνεχίζει κανονικά στην ομάδα, καθώς έχουν ξεπεραστεί τα οικογενειακά προβλήματα που αντιμετώπισε. Ο Νιγηριανός επιθετικός τόνισε οτι έμεινε στην ομάδα γιατι εχει νοιωσει οτι η Νέα Σαλαμίνα είναι η δεύτερη του οικογένεια.  

Παρόντες ήταν επίσης οι Σάββας Πουρσαϊτίδης και Γιώργος Κωνσταντίνου, με τον δεύτερο να λέει τα καλύτερα για τον Ελλαδίτη τεχνικό για τη συμβολή του στην πορεία της περασμένης σεζόν και ευχήθηκε ότι με τις επιλογές που θα γίνουν η χρονιά θα είναι και αυτή θετική.

Ο Πουρσαϊτίδης για την νέα χρονιά και τον Γιοβάνοβιτς

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης είπε ότι στην περσινή χρονιά έχασε και η ομάδα και ο κόσμος. Ο κόσμος έχασε μια καλή πορεία και οι παίκτες τον παλμό της κερκίδας.

Πάρα το ότι η ομάδα έχασε βασικούς παίκτες εκτιμά ότι με τις κινήσεις που θα γίνουν θα σχηματιστεί και πάλι ένα δυνατό σύνολο. Για τα θέματα του προγραμματισμού ανέφερε ότι θα γίνουν ακόμη δυο τρεις κινήσεις.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης είπε ότι το ερέθισμα για να αρχίσει την προπονητική καριέρα του την έδωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που τον προέτρεψε να δει αυτή την προοπτική.

Ενίσχυση στο γραφείο τύπου 

Νέο μελος του γραφείου Τύπου είναι ο Νεόφυτος Χρυσοστόμου, ο οποίος ανέλαβε ήδη δουλειά για την καλύτερη λειτουργία και προβολή της ομάδας. 

Οι τιμές των διαρκείας 

Οι κατηγορίες εισιτηρίων είναι Platinum 600 ευρώ, Premium 420, Gold 320, Red 170.  Αρχίζει η διάθεση σήμερα ενώ μέχρι τις 8 Ιουλίου εχουν προτεραιότητα οι κατοχοι διαρκείας. Επίσης, οι λήπτες ΕΕΕ θα τύχουν διευκολύνσεων στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας. 

 

 

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X