ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λάζος: «Κέρδισε η Αμμόχωστος»

Δηλώσεις του επί του τύπου εκπρόσωπου της Νέας Σαλαμίνας

Η Νέα Σαλαμίνα κρατά την καλή εμφάνιση και τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Ανόρθωση. Μια εμφάνιση που στην πραγματικότητα φέρνει πολλά θετικά για τους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι καλούνται να κτίσουν σε αυτή ενόψει και της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι».

Τα κυριότερα σημεία:

Για τον αγώνα: «Ξεκινόντας απ’ τον αγώνα ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι Αμμοχώστου όπως θέλουμε να βλέπουμε. Κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον σε όλο τον αγώνα και ήταν μια γιορτή της Αμμοχώστου. Μπορεί να μην κέρδισε καμιά ομάδα αλλά κέρδισε η Αμμόχωστος. Η Αμμόχωστος έχει ανάγκη μια ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό, όπως είναι η Ανόρθωση, αλλά και μια ομάδα που θα πηγαίνει κόντρα στην εποχή, όπως είναι η Νέα Σαλαμίνα. Μια ισοπαλία πάνω στον πρωτοπόρο είναι πάντα σημαντική. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά και να δούμε τη συνέχεια».

Για το γεγονός πως η ομάδα δίνει απαντήσεις στο γήπεδο: «Το πιο σημαντικό πράγμα που έχει η Νέα Σαλαμίνα είναι πως τα τελευταία 2 χρόνια δουλεύει επαγγελματικά. Έχουμε συγκεκριμένο πλάνο και φιλοσοφία. Όμως σε ομάδες με τέτοιο χαμηλό προϋπολογισμό δεν έχουν χώρο για απουσίες. Μας έλειψε πολύ ο Φουστάρ ο οποίος τραυματίστηκε στην αρχή. Ένας παίκτης που επενδύσαμε αρκετά. Δεν έχουμε την οικονομική πολυτέλεια να έχουμε ισάξιους αντικαταστάτες στο 100%. Στα τελευταία παιχνίδια ο Σάββας Πουρσαϊτίδης βρήκε τη λύση στον Σάββα Τσαμπούρη και τα πάει πολύ καλά».

Για τον Φουστάρ και τον νέο τραυματισμό: «Δυστυχώς την Πέμπτη ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις στο γόνατο και έβγαλε υγρό. Πέρασε από MRI και ελπίζουμε πως στην διακοπή θα μπορέσει να επανέλθει».

Για τον Σιαθά: «Έχει πολύ μεγάλο ταλέντο και αυτό που μένει είναι να δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορέσει να κάνει μεγάλη καριέρα. Παίρνει τις ευκαιρίες του γιατί τον πιστεύουμε πολύ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση