ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Απογοήτευση όχι, διορθώσεις ναι

Το αποτέλεσμα στεναχώρησε, αλλά η παρουσία παρά το ότι σηκώνει βελτίωση, ικανοποίησε

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Απογοήτευση επικρατεί στη Νέα Σαλαμίνα από το εντός έδρας αποτέλεσμα του ματς της πρεμιέρας με αντίπαλο την Πάφο, ειδικά με τον τρόπο που ήλθε αυτό το αποτέλεσμα. 

Η παφιακή ομάδα πέτυχε το πρώτο της γκολ με τον Μπεριγκό στο 44’, ενώ οι ερυθρόλευκοι στο 85’ κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα, –Κίνγκσλι - με τον Νέμετς να λέει την τελευταία του λέξη. Ο επιθετικός των «γαλάζιων» μπήκε ανάμεσα στους δύο αμυντικούς των γηπεδούχων και με κεφαλιά πέτυχε το νικητήριο γκολ για την ομάδα του.

Η απογοήτευση αφορά το αποτέλεσμα όχι όμως την εμφάνιση της ομάδας. Η γενική εκτίμηση που διαμορφώθηκε είναι ότι η παρουσία της ομάδας ήταν θετική αφού ειδικά στηn επανάληψη είχε κατοχή, άσκησε πίεση στον πολύ καλό αντίπαλο, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα. Παρά την επιμονή της η Νέα Σαλαμίνα δεν κεφαλαιοποίησε τις προσπάθειες της.

Δεν δημιούργησε ευκαιρίες ανάλογα με την κατοχή που διατήρησε. Όλες και όλες τρεις ευκαιρίες βρήκε στο ματς και σκόραρε στη μια. Δεν είδαμε διεισδύσεις στο παιχνίδι της ομάδας.

Με την έλλειψη αυτού του χαρακτηριστικού δεν είναι εύκολο να δημιουργηθούν ρήγματα στον αντίπαλο. Αυτή τη δουλειά την έκαναν πέρυσι για παράδειγμα ο Τιαγκο και ο Μαργκάσα.

Η συμμετοχή του Φουστάρ –του οποίου η απουσία ήταν αισθητή- στο ματς με την Ομόνοια είναι στο πενήντα-πενήντα.

 

 

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X