ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νέα Σαλαμίνα: Για την αλλαγή ρότας

Θέλει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Ένα στόχο έχει εκ των πραγμάτων θέσει η Νέα Σαλαμίνα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική, που θα διεξαχθεί την άλλη Δευτέρα (16/9) στο «Αμμόχωστος».

Την κατάκτηση της πρώτης νίκης στο πρωτάθλημα. Ήδη οι δυο ήττες, που αποτελούν με βάση τις προ του πρωταθλήματος εκτιμήσεις αναπάντεχα αποτελέσματα, έχουν δημιουργήσει μια μικρή ανησυχία –δεν τόχουν και πολύ οι Σαλαμιναίοι, παρελθόντος ένεκα, όχι του πολύ πρόσφατου πάντως- που θα μεγαλώσει αν στο ματς με τον Ολυμπιακό το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Κανείς βέβαια στην ομάδα της Αμμοχώστου δεν σκέφτεται κάτι τέτοιο και όλοι παρά τις δεδομένες δυσκολίες του αγώνα προσδοκούν στη νίκη αφού πιστεύουν ότι τα δυο πρώτα αποτελέσματα δεν ήταν απόρροια των δυνατοτήτων της ομάδας, αλλά διάφορων παραγόντων που λειτούργησαν εναντίον της. Πχ το timing του δεύτερου γκολ της Πάφου. 

Στα πλην καταγράφεται η απουσία του Ιβάν Φουστάρ. Ο Κροάτης προσπαθεί να ξεπεράσει τον τραυματισμό που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί απέναντι σε Πάφος FC και Ομόνοια. Η συμμετοχή του ή μη, θα επιβεβαιωθεί ανάλογα με την πρόοδο που θα κάνει, ο δε Τσαρλς Ελουντού, τραυματίστηκε στο φιλικό της περασμένης εβδομάδας με την Ξυλοτύμπου και η συμμετοχή του είναι για την ώρα αμφίβολη.

Ενδεχομένως να εμφανιστεί για πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα ο Αργεντινός δεξιός οπισθοφύλακας, Σαν Ρομάν. Ο…Αντι-τζαιλσον με άλλα λόγια.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση