ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νέα Σαλαμίνα: Ηγέτης… Ιωάννης Κωστή

Εκπληκτικός ήταν χθες ο νεαρός διεθνής που επιβεβαιώνει γιατί …πάει Πειραιά

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Εξαιρετική ήταν χθες η Νέα Σαλαμίνα που μαζί με την Ανόρθωση συνέθεσαν ένα από τα καλύτερα ματς του πρωταθλήματος σε ποιότητα και ρυθμό με τις φάσεις και γενικότερα την κατάσταση πραγμάτων να αλλάζει κινηματογραφικά, όπως κινηματογραφικά άλλαζε και η μπάλα κάποιες φορές.


Ο Σάββας Πουρσαιτιδης είπε ότι η ομάδα του έκανε το καλύτερο της παιχνίδι στο πρώτο μέρος και δεν έχουμε κανένα λόγο να διαφωνήσουμε μαζί του. Επαυξάνουμε και λέμε ότι με βάση τις ευκαιρίες σε αυτό το διάστημα η Νέα Σαλαμίνα θα έπρεπε να είχε σκοράρει άλλες τρεις φορές. Δείγμα της εικόνας της ομάδας είναι και το γεγονός ότι η Νέα Σαλαμίνα είναι η πρώτη ομάδα που σκόραρε δις κατά της Ανόρθωσης ενώ δημιούργησε και αρκετές ευκαιρίες.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές είχαν μερτικό στη θετικότατη παρουσία αλλά γίνεται μνεία για τον φανταστικό Ιωάννη Κωστή που χθες έκανε τα πάντα εκτός από το να σκοράρει. Αεικίνητος, δημιουργικός και γρήγορος στη σκέψη και στην πράξη. Κάθετο παιχνίδι (όμορφες πάσες) και τρέξιμο, ενώ αμυνόταν κιόλας. Ηγετική αλλά και επιβλητική σε ποιότητα εμφάνιση από το νεαρό ταλαντούχο διεθνή μέσο που επιβεβαιώνει την ποιότητα του και …ετοιμάζεται για τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Εκείνος που κερδίζει συνεχώς πόντους στην εκτίμηση των Σαλαμιναίων είναι ο Αργεντίνος Σαν Ρομάν. Ο 31 χρόνων δεξιός χαφ μπακ που ήλθε την τελευταία στιγμή –θυμάστε την περίπτωση με το Τζαίλσον- πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις Με την ωριμότητα και το ισορροπημένο παιχνίδι του-είναι επαρκής και αμυντικά και επιθετικά- αποτελεί χρησιμότατη παρουσία για την ομάδα.  Είναι εντυπωσιακό το πόσο γρήγορα εγκλιματίστηκε, αφού γνωρίζουμε ότι οι Νοτιαμερικανοί έχουν συνήθως… θέματα προσαρμογής. Πέρασε πάντως από Ευρώπη αγωνισθείς στη Ντε Χααγκ τη σεζόν 2016-17 και στη Σαραγόσα τη σεζόν 2011-12.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση