ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Μάλλον...διακοπή

Αυτό θα προτείνουν πιθανότατα οι «ερυθρόλευκοι»

Συνάντηση της ΚΟΠ με τα σωματεία αναμένεται γίνει το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα όπως αποκάλυψε ο Θουκής Θουκυδίδης μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον ΣΠΟΡ FM 95,0.

O πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας ανέφερε ότι σήμερα θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στα μέλη του ΔΣ των «ερυθρολεύκων» προκειμένου να παρθούν τελικές αποφάσεις σχετικά με το τι θα προτείνουν στη συνάντηση με την ΚΟΠ.

«Σήμερα θα έχουμε μια τηλεδιάσκεψη σαν ΔΣ και θα πάρουμε κάποιες αποφάσεις τις οποίες έχουμε κουβεντιάσει. Δεδομένου ότι βρισκόμαστε στο 2ο γκρουπ, πιθανόν να εισηγηθούμε πιο δραστικές αποφάσεις τη Δευτέρα και μην με ρωτήσετε τι», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Από τη συγκεκριμένη τοποθέτηση του κ. Θουκυδίδη συμπεραίνουμε ότι η Νέα Σαλαμίνα ίσως προτείνει την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, τουλάχιστον όσο αφορά το δεύτερο γκρουπ, στην επερχόμενη συνάντηση, χωρίς ωστόσο να μπορούμε να πούμε κάτι με σιγουριά.

Τέλος, δεν αποκλείουμε να προτείνουν κι άλλες ομάδες του 2ου γκρουπ να διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα, πέρα από τη διαφαινόμενη πρόταση της ομάδας της Αμμοχώστου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση