ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Ματς παγίδα αν δεν προσέξει

Τίθεται σήμερα (7μμ) αντιμέτωπη στο Μακάρειο με τη Δόξα

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Μετά τη λήξη του παιγνιδιού με το ΑΠΟΕΛ οι ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας χειροκροτήθηκαν από τους οπαδούς της ομάδας , ως αποτέλεσμα της παρουσίας της ομάδας. Τα πρώτα 65’ η Νέα Σαλαμίνα είχε την καλύτερη παρουσία της σεζόν μέχρι τώρα. Δυστυχώς όμως ένα ματς διαρκεί 90’
.
Το σημερινό (7μμ) παιχνίδι στο Μακάριο στάδιο με αντίπαλο την Δόξα είναι πολύ διαφορετικό. Η απόσταση των αντιπάλων είναι η μια διαφορά ενώ υπάρχει και η διαφορά στη έδρα. Γηπεδούχος στο προηγούμενο φιλοξενούμενη στο επόμενο.

Επίσης δεν είναι αουτσάιντερ η ομάδα της Αμμοχώστου στο σημερινό ματς, ενώ στο προηγούμενο ήταν.

Εννοείται ότι από τακτικής άποψης τα παιγνίδια τυγχάνουν διαφορετικής αντιμετώπισης. Είναι σίγουρο ότι ο Σάββας Πουρσαιτίδης δεν θα τοποθετήσει απόψε όλους τους [παίκτες του πίσω από το κέντρο και να περιμένει τη Δόξα. Θα παίξει πιο ανοικτά.

Στόχος είναι ο ασφαλώς η νίκη για να μαζέψει βαθμούς για να ανέβει βαθμολογικά και επίσης θα τονωθεί ψυχολογικά. Ο αντίπαλος παρά το ότι δεν έχει θετική πορεία είναι πάντα επικίνδυνος ων στην τελευταία θέση δεν σημαίνει ότι είναι από χέρι χαμένος. Εξάλλου οι άνθρωποι της Δόξας κάθε εβδομάδα λένε ότι η ομάδα τους δεν είναι αυτή που δείχνει ο βαθμολογικός πίνακας. Άρα εκτιμούν ότι κάποια μέρα θα αρχίσει να δείχνει τη δύναμη της

Είναι μεν το φαβορί η ομάδα της Αμμοχώστου, αλλά το ματς είναι παγίδα.

Χτυπούν ξανά την πόρτα της ενδεκάδας οι Ρόμπερτ Βεσελόφσκι και Ιβάν Φουστάρ, (δεν έχει αγωνιστεί ακόμη φέτος ).

Ως πιθανότερη αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Σάββας Πουρσαιτίδης στο σημερινό ματς, φέρεται να είναι η εξής: Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί ο Κίσσας, στα δεξιά ο Σαν Ρομάν, στα αριστερά ο Κορέια, στο κέντρο της άμυνας οι Τσαμπούρης , Χριστοφόρου, Λαμπόν, στα χαφ οι Κωστή, Νουρ μπροστά, αριστερά ο Ντιστέλ, δεξιά ο Ελουντού και στην κορυφή ο Κίνγκσλι.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση