ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Νίκη για ανάσα

Συναντά σήμερα στη Λευκωσία τον Ολυμπιακό

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Η προσοχή όλων στη Νέα Σαλαμίνα ήταν όλη την εβδομάδα επικεντρωμένη στο σημερινό (4μμ) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το οποίο θεωρείται κομβικής σημασίας. Εννοείται ότι η προσοχή και η συγκέντρωση έχουν φθάσει στην κορύφωση τους.

Η ομάδα της Αμμοχώστου έρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες, ούσα στους 14 βαθμούς και η νίκη φαντάζει και είναι αναγκαία και για βαθμολογικούς και για ψυχολογικούς λόγους.

Η νίκη, αν επέλθει,επαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα, ενώ η ήττα θα φέρει περισσότερη πίεση αφού η κριτική θα είναι εντονότατη. Η ισοπαλία δεν είναι ακριβώς ουδέτερη. Είναι αρνητικό αποτέλεσμα.

Ο αντίπαλος κάνει πολύ καλή χρονιά και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Αυτό είναι ένα στοιχείο που κάνει τη Νέα Σαλαμίνα να αυξάνει στο ζενίθ το βαθμό αυτοσυγκέντρωσης της.

Ο Βεσελόφσκι δεν έχει αποθεραπευθεί από τον τραυματισμό του στο ματς με την Ομόνοια και τη θέση του θα πάρει ο Κίσσας.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης γνωστοποίησε την αποστολή δίχως να υπολογίζει και τον Μαουρίτσιο.Επιστρέφει μετά την τιμωρία του ο Χριστοφόρου.

Η πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Σάββας Πουρσαιτίδης στη σημερινή δύσκολη αναμέτρηση είναι η εξής : Ο Κίσσας στο τέρμα, ο Σαν Ρομάν, στα δεξιά, οι Φουστάρ, Λαμπό, Χριστοφόρου, η τριάδα στην άμυνα, ο Κορέια, στα αριστερά, οι Νουρ, Κωστή, στον άξονα, στην επίθεση οι Ελουντού, Σίμσον (Ντιστέλ) στα άκρα και ο Κίνγκσλι στην κορυφή.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X