ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Ο ρόλος Καρεμπέ για Κωστή

Αναμένεται ταξίδι στον Πειραιά για τα τυπικά

Το κεφάλαιο Ιωάννης Κωστή οδεύει προς θετικό, για όλες τις πλευρές, κλείσιμο με το Δ.Σ. της Νέας Σαλαμίνας να επικυρώνει σε συνεδρία την απόφαση όπως αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Εγκώμια Πούρσα για Κωστή

Η υπόθεση αυτή πέρασε από πολλά στάδια και πήγε σε κάποια στιγμή να χαλάσει, όμως επανήλθαν οι «ερυθρόλευκοι» του Πειραιά και τελικά εκτός απροόπτου από το ερχόμενο Καλοκαίρι ο νεαρός θα μετακομίσει στην Αθήνα.

Εγκρίθηκε για... Πειραιά!

Το καλό όνομα που έφτιαξε ο παίκτης από το γεγονός πως σε πολύ μικρή ηλικία μπήκε στην πρώτη ομάδα της Νέας Σαλαμίνας και κλήθηκε και στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έκανε τον Ολυμπιακό να ασχοληθεί μαζί του. Προ δυο μηνών περίπου υπήρξε τηλεφώνημα από τον Κριστιάν Καραμπέ, πρώην άσσος της Ρεάλ Μαδρίτης με θητεία στον Πειραιά τόσο ως παίκτης όσο και τώρα ως αθλητικός διευθυντής, προς τον Κυριάκο Κουρέα. Κεντρικός αμυντικός που συνέδεσε την ποδοσφαιρική του καριέρα και με τις δυο ομάδες και που διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Ολυμπιακό και ειδικότερα τον μεγαλομέτοχο Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Κουρέας είπε τα καλύτερα για το νεαρό άσσο αλλά κάλεσε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να τον παρακολουθήσουν για να έχουν ιδίαν άποψη για την προοπτική του. Όσα είδαν τους έπεισαν και έτσι επέμειναν να τον υπογράψουν και αυτό θα γίνει. Εντός ημερών αναμένεται ταξίδι στον Πειραιά από ανθρώπους της Νέας Σαλαμίνας προκειμένου να πέσουν και οι υπογραφές στη συμφωνία. Είναι ευκαιρία να ανοιχθούν παρτίδες με ένα σύλλογο μεγέθους που μόνο ωφελημένος βγαίνεις να τα πηγαίνεις καλά μαζί του.

Σε ό,τι αφορά τη στάση του ίδιου του παίκτη, ήταν σε αναμονή όλο αυτό το διάστημα για τις εξελίξεις χωρίς να πιέζει αλλά είχε αγωνία για την κατάληξη της υπόθεσης. Πριν τον αγώνα με την ΑΕΛ ενημερώθηκε για τα νεότερα που προέκυψαν και αυτό φάνηκε να τον απελευθερώνει. Όταν μπήκε να παίξει υπήρξε καθοριστικός, μαζί με τον Ελουντού, για να έρθει η ανατροπή. Πλέον έχει ολόκληρη σεζόν μπροστά του να βοηθήσει την ομάδα του πριν φύγει για Ελλάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση