ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νέα Σαλαμίνα: Πληρότητα, μυαλό και πίστη

Στοχεύει τη νίκη σήμερα (17.00) η Βαρωσιώτικη ομάδα στο Παραλίμνι

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Σε κατάσταση απαρτίας βρίσκεται η Νέα Σαλαμίνα στο σημερινό παιχνίδι με την ΕΝΠ στο «Τάσος Μάρκου» (17:00), γεγονός που αποτελεί είδηση και μάλιστα ευχάριστη αφού συμβαίνει για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έχει διαθέσιμους και τους Ιβάν Φουστάρ, Ρόμπερτ Βεσελόφσκι και Ιωάννη Κωστή, που μέσα στην εβδομάδα που πέρασε έκανε μεγάλο βήμα στην καριέρα του,  αφού μετεγγράφηκε στον ΟΣΦΠ.

Ο πρώτος είναι πιθανό να πραγματοποιήσει την πρώτη ενδεκαδάτη φετινή παρουσία του. Η  απόφαση ανήκει στον προπονητή.

Οι ερυθρόλευκοι, μετά την επιτυχία επί της ΑΕΛ, θα θελήσουν να δώσουν συνέχεια και απέναντι στην ΕΝΠ. Μεταβαίνουν στο Παραλίμνι με θετική ενέργεια και ψυχολογία, βρίσκονται σε καλή κατάσταση και έχουν για πρώτη φορά φουλ επιλογές. Γνωρίζουν βέβαια ότι ο αντίπαλος θα κυνηγήσει με πείσμα και θέληση τη νίκη.

 Ως πιθανότερη αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Σάββας Πουρσαιτίδης στο σημερινό ματς, φέρεται να είναι η εξής: Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να επανέλθει ο Βεσελόφσκι,στα δεξιά ο Σαν Ρομάν, στα αριστερά ο Κορέια, στο κέντρο της άμυνας οι Φουστάρ (Τσαμπούρης) , Χριστοφόρου, Λαμπόν, στα χαφ οι Μαριάνοβιτς, Κωστή, δεξιά στην επίθεση ο Ελουντού, αριστερά ο Ντιστέλ και στην κορυφή ο Κίνγκσλι.

Η διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε την ευκαιρία στους ανθρώπους της Νέας Σαλαμίνας να προβούν σε βελτιωτικά έργα στο «N. Papas Group-Αμμόχωστος Επιστροφή». Η επανασπορά ολοκληρώθηκε και με την αμέσως επόμενη εντός έδρας υποχρέωση της ομάδας θα είναι έτοιμο και σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση