ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νέα Σαλαμίνα: Πολύ δύσκολο τεστ

Τίθεται σήμερα (7μμ) αντιμέτωπη με την πρωτοπόρο Ανόρθωση

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Σημαντικό παιχνίδι εντός έδρας δίνει σήμερα στις 7 το απόγευμα η Νέα Σαλαμίνα με αντίπαλο την Ανόρθωση.

Σημαντικό όχι φυσικά γιατί είναι το Βαρωσιώτικο ντέρμπι αλλά γιατί πρόκειται για παιχνίδι με μια ομάδα που μέχρι στιγμής είναι η πιο σταθερή στο πρωτάθλημα και έχει παράλληλα θέσει στόχους τους οποίους δείχνει μέχρι στιγμής ικανή να τους υλοποιήσει.

Το ματς αποτελεί ένα δυνατό άρα τεστ για τους ερυθρόλευκους που για να το κερδίσουν εννοείται ότι πρέπει να παίξουν πολύ διαφορετικά από ότι έπαιξαν με τη Δόξα (για να είμαστε ακριβείς αυτή ήταν η χειρότερη εμφάνιση της ομάδας ).

Κάθε εβδομάδα υπάρχει το ερωτηματικό αν θα παίξει ο Φουστάρ. Το ερωτηματικό δεν ισχύει και για το σημερινό ματς, αφού ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός είναι εκτός λόγω ενοχλήσεων  που ένοιωσε στο σημείο που είχε τραυματιστεί. Ο Ντιστέλ είναι στην αποστολή.

Ως πιθανότερη αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Σάββας Πουρσαιτίδης στο σημερινό ματς, φέρεται να είναι η εξής: Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί ο Κίσσας, στα δεξιά ο Σαν Ρομάν, στα αριστερά ο Κορέια, στο κέντρο της άμυνας οι Τσαμπούρης , Χριστοφόρου, Λαμπόν, στα χαφ οι Κωστή, Νουρ μπροστά, αριστερά ο Ντιστέλ, δεξιά ο Ελουντού και στην κορυφή ο Κίνγκσλι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση