ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νέα Σαλαμίνα: Πρόταση στον Κίσσα

Θέλουν να κρατήσουν τον Κύπριο πορτιέρο και για τη νέα σεζόν

Ένας απ’ τους ποδοσφαιριστές που κέρδισαν το σεβασμό όλων στη φετινή χρονιά ήταν ο Τάσος Κίσσας. Για πρώτη φορά στην καριέρα του είχε μια γεμάτη σεζόν και μάλιστα ήταν πολύ καλή.

Συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα ο Κίσσας είχε 18 συμμετοχές (17 βασικός, 1 ως αλλαγή). Από αυτές 6 φορές κράτησε ανέπαφη την εστία του και μέτρησε σωρεία καλών επεμβάσεων. Γενικότερα και με ελάχιστες εξαιρέσεις σε μεμονωμένες φάσεις σε κάποιους αγώνες, ο Κίσσας είχε μια πολύ καλή χρονιά.

Γι’ αυτό ακριβώς στη Νέα Σαλαμίνα ετοιμάζουν πρόταση ανανέωσης στον 32χρονο τερματοφύλακα. Οι δυο πλευρές είναι ικανοποιημένες απ' τη συνεργασία τους και θέλουν να συνεχιστεί. Μάλιστα ο Κίσσας είναι έτοιμος να παλέψει για να διατηρήσει τη θέση του βασικού απέναντι στον Βεσελόφσκι που διατηρεί κλειστό συμβόλαιο συνεργασίας και για τη νέα σεζόν.

Στη Νέα Σαλαμίνα θεωρούν πως σύντομα θα κλείσει το θέμα παραμονής του Κίσσα και έτσι για τη νέα σεζόν θα έχουν μια πολύ καλή δυάδα κάτω απ’ τα δοκάρια που θα παλεύει για μια θέση στην αρχική ενδεκάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση