ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νέα Σαλαμίνα: Πρώτη φορά όλοι μαζί

Έτοιμος δηλώνει και ο Ιβάν Φουστάρ

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Ιβάν Φουστάρ, Ρόμπερτ Βεσελόφσκι και Ιωάννης Κωστή προπονήθηκαν χθες κανονικά και οι τρεις και τίθενται στη διάθεση του Σάββα Πουρσαιτίδη για την αναμέτρηση με την ΕΝΠ. (Κυριακή 20/10 και ώρα 17:00).

Το χαρακτηριστικό είναι ότι για πρώτη φορά φέτος η ομάδα βρίσκεται σε απαρτία! Ο Φουστάρ δεν έχει αγωνιστεί ακόμη σε επίσημο παιχνίδι. Άλλωστε σε όλη τη μέχρι τώρα σεζόν μόνο το τελευταίο διήμερο προπονήθηκε κανονικά.

Στην προπόνηση έλαβε μέρος όπως αναφέρθηκε και ο Κωστή που επέστρεψε από το διήμερο ταξίδι στη Ελλάδα για την τελική πράξη της μετεγγραφής του στον Ολυμπιακό. Προηγουμένως ήταν με την Εθνική ομάδα των ανδρών.

Εννοείται ότι η ομάδα της Αμμοχώστου στοχεύει σε άλλη μια νίκη, η δε προσδοκία είναι να μην έχει επηρεαστεί  από τη διακοπή.

Η ομάδα της Αμμοχώστου κατά την περασμένη αγωνιστική κέρδισε την ΑΕΛ με 3-2. Με βάση την καθολική εκτίμηση η εμφάνιση ήταν η καλύτερη φετινή ενώ ήταν και άκρως σημαντική η νίκη γιατί επήλθε σε μια χρονική στιγμή που τη χρειαζόταν απόλυτα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας, μέσω ανακοίνωσης ενημέρωσε ότι οι τιμές των εισιτηρίων για υτο ματς στο στάδιο «Τάσος Μάρκου» έχουν οριστεί από την γηπεδούχο ομάδα ως εξής: Κανονικό € 15 , μαθητικό € 10, παιδικό €1.

Η προπώληση γίνεται Πέμπτη και Παρασκευή από τις 9:00-13:00 και 15:00-18:00 από τα γραφεία του σωματείου τονίζεται.

 

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση