ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νέα Σαλαμίνα: Σφόδρα πικραμένοι και απογοητευμένοι με Κίνγκσλι

Δεν… πιστεύουν στα μάτια τους με τη στάση του ποδοσφαιριστή οι διοικούντες

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Αρνητική είναι η κατάσταση που διαμορφώθηκε στη Νέα Σαλαμίνα μετά την παρέμβαση του Κίνγκσλι. Παρέμβαση που έγινε με αφορμή δήλωση του Αντιπροέδρου της Νέας Σαλαμίνας Γιάννου Χρυσοστόμου ότι παίκτες εξέφρασαν την επιφύλαξη τους να αγωνιστούν λόγω της κατάστασης που υπάρχει με τη πανδημία.

Ο Κίνγκσλι Ονουέγκμπου, δημοσίευσε επιστολή -που όπως ανέφερε εγκρίθηκε από 16 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της ομάδας- και ενημέρωσε ότι ποτέ κανείς παίκτης δεν είπε ότι δεν θέλουν να μην αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα.

Επανήλθε αργότερα με δηλώσεις και «αδειάζει» εκ νέου το Δ.Σ. της Νέας Σαλαμίνας, διαψεύδοντας πως δεν απάντησε σε κλήσεις του προέδρου, (αυτό είχε δηλώσει ο επί του Τύπου εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρης Λάζος) και  αναφέρει πως έχει να επικοινωνήσει με τη διοίκηση για πάνω από ένα μήνα.

Από πλευράς διοίκησης η θέση είναι ότι μέσα στις συνθήκες της καραντίνας, άνθρωποι του τμήματος είχαν συχνή επικοινωνία με τους παίκτες, ρωτώντας συνεχώς για θέματα που τυχόν τους απασχολούσαν. Επίσης ο ισχυρισμός είναι ότι υπάρχει κλήση του Θουκή Θουκιδίδη προς τον παίκτη που παραμένει αναπάντητη. Ο Πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας γνωρίζει Γερμανικά.

Είναι αλήθεια ότι τελικά  ματαιώθηκε μια τηλεδιάσκεψη που είχε προγραμματιστεί με τους παίκτες μέσω Zoom.

Αρνήθηκαν να πάρουν λεφτά

Το 24sports είναι σε θέση να αποκαλύψει ότι η Νέα Σαλαμίνα, ούσα τυπική στις πληρωμές της όλη τη σεζόν κάλεσε από τις πρώτες μέρες της διακοπής τους παίκτες (για να μην ξεμείνουν από λεφτά) για να τους καταβάλει τα δεδουλευμένα Μαρτίου. Ολόκληρο το μισθό στους χαμηλόμισθους και μέρος του ποσού στους υψηλόμισθους. Κάποιοι πήραν τα λεφτά. Αριθμός όμως παικτών αρνήθηκε να πληρωθεί.

Σημειώστε ότι το ΔΣ είχε πει ότι αυτά τα λεφτά δεν είναι η ολότητα των όσων θα πάρουν για τη σεζόν. Ανάλογα με το τι θα γίνει στο αγωνιστικό, θα γίνουν επαφές μετά σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση με τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Φυσιολογική, όπως χαρακτηρίζεται, θέση αφού κανείς δε ξέρει τι θα γίνει, ενώ λεφτά δεν υπάρχουν αφού τα έσοδα έχουν στερέψει. Η ουσία είναι ότι η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας έδειξε ότι δεν έχει πρόθεση να… ρίξει κανένα παίκτη της. Υπάρχει βέβαια η πρόταση της  ΚΟΠ, αλλά αυτό δεν εμποδίζει καμία επαφή και διευθέτηση μεταξύ  των δυο πλευρών.

Από την πλευρά του Κίνγκσλι και των ποδοσφαιριστών, (με βάση τον ισχυρισμό του εκπροσωπεί 16 το σύνολο), δεν γίνεται καμιά αντιπρόταση. Τακτική…ΠΑΣΠ, λένε στη Νέα Σαλαμίνα. Αφήνεται έτσι να νοηθεί ότι θέλουν να πάρουν τα λεφτά, είτε παίξουν είτε δεν παίξουν. Από που θα τα βρει αυτά τα λεφτά η Νέα Σαλαμίνα - και η κάθε Σαλαμίνα- χωρίς έσοδα;

Σημειώστε ότι ο ίδιος ο Κίνγκσλι με βάση τις πληροφορίες μας έχει μέχρι τώρα λάβει το ποσό του προνοεί το συμβόλαιο του, πλην του ποσού που αντιστοιχεί σε ενάμιση μήνα να παίρνει ένα μισθό. Είναι δηλαδή κατά ένα μεγάλο ποσοστό, προπληρωμένος.

Ανεξαρτήτως από το οικονομικό-συνδικαλιστικό θέμα όλα τα μέλη του ΔΣ της Νέας Σαλαμίνας είναι ιδιαίτερα χολωμένοι με το Κινγκ γιατί σε αρκετές περιπτώσεις του έχουν συμπαρασταθεί σε διάφορα θέματα που τον απασχολούσαν, Ειδικότερα μεριμνούσαν έτσι ώστε να μην νοιώθει την έλλειψη δικών του προσώπων. Τους ενόχλησε πολύ η αναφορά του περί ζώων. Ότι δηλαδή το ΔΣ θεωρεί τους παίκτες ζώα.

Στο μεταξύ, μέσω ανακοίνωσής τους οι οργανωμένοι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας λόγω των ενεργειών που έγιναν εκφράζονται με βαρείς χαρακτηρισμούς για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση