ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σαλαμίνα: Πρώτη δημόσια εμφάνιση και προσδοκίες (pics/vid)

Ενθουσιασμός στην προπόνηση από τον κόσμο που έδωσε μαζικά το παρόν του

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Τελευταία προπόνηση για τη Νέα Σαλαμίνα πριν την αναχώρηση για τη Βουλγαρία και το Πράβετς την Κυριακή. Η προπόνηση είναι ανοικτή και δίνει την ευκαιρία στον κόσμο της ομάδας να δει απο κοντά τους ποδοσφαιριστές και ειδικά τα νέα αποκτήματα.

Η ιστοσελίδα μας βρέθηκε στην πρώτη επίσημη προπόνηση της Νέας Σαλαμίνας:

Πλησιάζει ο στόπερ:

Κοντά στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού βρίσκεται η ομάδα της Αμμοχώστου. Η ομάδα σχεδιασμού έχει καταλήξει σε λίστα τεσσάρων παικτών με τους οποίους βρίσκεται σε επαφή. Υπάρχει βέβαια προτεραιότητα. Είναι πιθανό να υπάρξει εξέλιξη πριν την αναχώρηση για Βουλγαρία. Υπάρχει περίπτωση να αποκτηθεί άλλος ενας ποδοσφαιριστής για την επίθεση. Αυτό θα εξαρτηθεί απο το ποια θέση ταιριάζει καλύτερα στο Σίμπσον που μέχρι τωρα δείχνει ότι... το γκολ το...έχει. Αναφερόμαστε βέβαια σε προπονήσεις.

-Η προπόνηση έχει ολοκληρωθεί.

-Τα φιλικά που θα δώσει η Σαλαμίνα είναι με ΕΝΠ στις 24/7,  Χάποελ Ραμάτ Γκαν στις 27/7 και με την Ξάνθη στις 30/7. Θα δοθεί ακόμη ένα φιλικό αλλά δεν γνωστοποιήθηκε ακόμε με ποιά ομάδα. Έχει δοθεί ρεπό στους παίκτες για αύριο προτού αναχωρήσουν την Κυριακή για Βουλγαρία.

-Ρίχθηκαν πολλά πυροτεχνήματα που δημιούργησαν ....ομιχλώδη ατμόσφαιρα για κάποιο διάστημα.

-Η κεντρική κερκίδα ειναι γεμάτη με τους οργανωμένους να μην έχουν σταματήσει λεπτό να φωνάζουν συνθήματα και να δημιουργούν ατμόσφαιρα αγώνα πρωταθλήματος.

-Οι παίκτες έκαναν τροχάδη, μετά ασκήσεις με μπάλα και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν παρόντες στο γήπεδο.

-Παρών στην προπόνηση και ένας αλλος πρώην παίκτης της ομάδας, ο Νταμάχου που φέτος θα παίζει στον Οθέλλο.

Βίντεο από την προπόνηση:

-Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης στη δική του ομιλία μίλησε για την προσπάθεια που θα καταβληθεί και κάλεσε τον κόσμο να επιστρέψει στο γήπεδο.

-Ο αρχηγός του ποδοσφαιρικου τμήματος Γιώργος Κωνσταντίνου διάβασε ομιλία εκ μέρους του ασθενούντα προέδρου Θουκή Θουκιδίδη και κάλεσε όλους τους παρόντες για σκληρή δουλειά, για μια μεγάλη Νεα Σαλαμίνα.

Παρουσίαση του ρόστερ:

 

 

Ο Χαιρετισμός ενός πολύ γνώριμου:

 

-Παρών και ο Γκολομπάρτ που ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράσταση , είπε ότι η Νεα Σαλαμίνα είναι ενα ξεχωριστό σωματείο για αυτόν και ζήτησε από τον κόσμο να συνεχίσει με αυτον τον τρόπο να συμπαραστέκεται στην ομάδα του. Παράλληλα, η κίνηση του να έλθει στην προπόνηση στο στάδιο «Αμμόχωστος επιστροφή» χαιρετίστηκε ιδιαίτερα από τον κόσμο που τον αποθέωσε.

-Βραβεύτηκαν οι παγκορασίδες έφηβοι που στις κατηγορίες τους στην πετόσφαιρα αναδείχθηκαν πρωταθλητές.

-Τηρήθηκε μονόλεπτος σιγή στη μνήμη του Λευτέρη Ελευθερίου φροντιστή της ομάδας που απεβίωσε πριν λίγες μέρες

-Ο κόσμος έχει ήδη μαζευτεί, με τους οργανωμένους να φωνάζουν συνθήματα:

-Ο κόσμος έχει αρχίσει να μαζεύεται:

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση