ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ολυμπιακός: Τα βλέμματα στραμμένα στο «Αμμόχωστος»

Την Δευτέρα στις 19:00, η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται την ομάδα του Τακτακαλά.

Μετά από το ελπιδοφόρο ξεκίνημα των «μαυροπράσινων» πριν από δυο εβδομάδες, το πρωτάθλημα επαναρχίζει και τους βρίσκει να ταξιδεύουν στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσουν τους «ερυθρόλευκους» της Αμμοχώστου.

Το συγκρότημα του Πάμπου Χριστοδούλου μπορεί να μην κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από την τυπικά εκτός έδρας αναμέτρηση με την Δόξα, έδειξε όμως πολύ καλά στοιχεία με αποτέλεσμα στις τάξεις της ομάδας να επικρατεί μεγάλη αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Εκτός πλάνων για τον Δευτεριάτικο αγώνα παραμένει ο Ενόχ, τον οποίο πιθανότατα θα αντικαταστήσει το τελευταίο απόκτημα της ομάδας, που δεν είναι άλλος φυσικά από τον Βινίσιους. Πληροφορίες αναφέρουν πως παρόλο που ο Βραζιλιάνος δεν ήταν σε κάποια ομάδα το καλοκαίρι, έχει έρθει στην Κύπρο με αρκετά καλή φυσική κατάσταση, πάνω στην οποία δουλεύει εντατικά ολόκληρη την εβδομάδα. Η συμμετοχή του δεν είναι απόλυτα σίγουρη, συγκεντρώνει όμως αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει ως βασικός. Να θυμίσουμε πως ο 33χρονος πήρε κάποια λεπτά συμμετοχής στο φιλικό της προηγούμενης Δευτέρας απέναντι στον Ακρίτα Χλώρακας. Σε περίπτωση που ο Βινίσιους δεν κριθεί σε ετοιμότητα, ίσως χρησιμοποιηθεί ως αμυντικός μέσος ο Νανίσιο ο οποίος δοκιμάστηκε στη συγκεκριμένη θέση στο ίδιο φιλικό. Υπάρχει φυσικά και η επιλογή του Παχίπη. 

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένεται να δούμε πολλές αλλαγές. Μεσοεπιθετικά η ομάδα ήταν πολύ καλή απέναντι στη Δόξα, συνεπώς ο Πάμπος ίσως να μην αλλάξει κάτι. Αλλαγές υπάρχουν πιθανότητες να δούμε στο κέντρο της άμυνας. Εκεί υπάρχουν 4 πολύ αξιόπιστες επιλογές για τον Κύπριο τεχνικό, αφού τις θέσεις διεκδικούν οι Νανίσιο, Σαμπίνια, Σιντιμπέ και Σωτηρίου. Στο παιχνίδι με την Δόξα ξεκίνησαν οι δύο πρώτοι, όμως αναμένεται πως όλοι θα πάρουν τις ευκαιρίες τους, έτσι ώστε η ομάδα να καταλήξει σιγά σιγά στις βασικές της επιλογές για τον χώρο.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X