ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Πάει βουνό για δροσιά με… εκκρεμότητες

Σήμερα η μετάβαση στην Κυπερούντα με τα θέματα ενίσχυσης να εκκρεμούν

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Από σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας θα βρίσκονται την Κυπερούντα, εκεί όπου θα διαμείνουν μέχρι τις 12 Ιουλίου για να διανύσουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Τα ορεινό θέρετρο, λόγω θερμοκρασιών, προσφέρεται για προετοιμασία αυτό το διάστημα.

Ακολούθως, στις 16 του μήνα η αποστολή της Ομόνοιας θα μεταβεί στην Πολωνία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας και θα δώσει και τέσσερα φιλικά παιχνίδια. Το πρώτο φιλικό είναι προγραμματισμένο για τις 18 Ιουλίου με αντίπαλο την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά από την PrimeTel.

Η προετοιμασία προχωρεί, αλλά εκείνο που ενδιαφέρει κυρίως τον κόσμο είναι ο σχεδιασμός, που με βάση τις αντικειμενικές συνθήκες… έχει ακόμη δρόμο.

Διαβάστε  επίσης: Ομόνοια: Η νοοτροπία του φτωχού συγγενή

Οκτώ μετεγγραφές έχουν γίνει (Μίχαελ Λούφτνερ, Ανταμ Λανγκ,Τιάγκο Φερέιρα, Ζοέλ Περέιρα, Βίτορ Γκόμες, Φράνσις Ουζόχο Χαράλαμπος Κυριακίδης, Ρούμπεν Αλβες,υπό δοκιμή ). σε μια  σχεδόν πλήρως αποψιλωμένη –αναγκαστικά – ομάδα.

Με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα που ενδεχομένως θα διαφοροποιηθούν –υπάρχει ρευστότητα για παράδειγμα στο θέμα του Δημήτρη Κολοβού - η ομάδα σχεδιασμού αναζητά τέσσερις παίκτες για τον κατάλογο Α’, χωρίς να σημαίνει ότι αυτές αρκούν. Αναμένονται συνεπώς κινήσεις και για τον έτερο κατάλογο.

Είναι αυτονόητο αλλά κυρίως αναγκαίο, το εξής: Πριν από την αναχώρηση της αποστολής για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία στις 16 του μήνα -θυμίζουμε ότι το πρώτο φιλικό είναι μόλις δυο μέρες μετά- να αυξηθεί ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που αποτελούν το δυναμικό της ομάδας, για να δοθεί περισσότερο υλικό στον προπονητή για να κάνει τη δουλειά του και φυσικά να υπάρξει η δυνατότητα  έτσι ώστε η ομάδα να μονταριστεί όσο καλύτερα γίνεται.

Οι πληροφορίες συνεχίζουν να θέλουν την Ομόνοια να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση αριστερού μπακ.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X