ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Η Πάφος βγάζει χαφ

Στα ενδότερα του «Πράσινου Στρατοπέδου» αυξάνεται η ροή αυτών που θέλουν μεταγραφή στο χώρο του κέντρου

Η Ομόνοια άφησε πίσω της δυο βαθμούς στον αγώνα της Παρασκευής κόντρα στην Πάφο. Η εμφάνιση δεν ικανοποίησε μιας και το ζητούμενο της νίκης δεν επιτεύχθηκε. Αυτό όμως που προκύπτει είναι πως πλέον η ενίσχυση στο κέντρο συγκεντρώνει μεγαλύτερες πιθανότητες.

Χωρίς τον Γκόμεθ η ομάδα δεν ρόλαρε και αυτό έβγαζε μάτι. Έτσι οι φωνές εντός Ομόνοιας που λένε για μεταγραφή μέσου ολοένα και αυξάνονται. Ιδιαίτερα απ’ τη στιγμή που το πρόγραμμα θα γίνει πιο δύσκολο στην πορεία με σερί ντέρμπι στην δεύτερη φάση.

Παράλληλα στα ενδότερα του «Πράσινου Στρατοπέδου» υπάρχουν δυο σχολές σκέψεις για τη μεταγραφή του μέσου. Η μια σημειώνει πως η ομάδα θέλει οχτάρι, παίκτη δηλαδή που να μπορεί να βοηθήσει και στο επιθετικό κομμάτι, και η άλλη που σημειώνει για εξάρι, που θα έχει το ρόλο του κλασσικού αμυντικού χαφ.

Για να προβεί βέβαια η Ομόνοια στην οποιαδήποτε μεταγραφή θα πρέπει να υπάρξει αποδέσμευση ποδοσφαιριστών. Και για την ώρα δεν υπάρχει κάποια αποδέσμευση. Σύντομα όμως αναμένονται εξελίξεις και η ροή στην Ομόνοια που θέλει μεταγραφή στο κέντρο ολοένα και αυξάνεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση