ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος: «Δεν υπάρχει θέμα προπονητή»

Υπομονή και ηρεμία συστήνει η ομάδα στον κόσμο της ομάδας καθώς χρειάζεται χρόνος...

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφου μίλησε στο ΣΠΟΡFM για το παιχνίδι με την Ανόρθωση και το αν υπάρχει θέμα προπονητή. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα ανάφερε :

Πρώτο σχόλιο:

«Πήγαμε στο Αντώνης Παπαδόπουλος με στόχο το βαθμολογικό όφελος. Η αλήθεια είναι ότι η Ανόρθωση ήταν αρκετά καλύτερη από εμάς, δίκαια πήρε τους τρεις βαθμούς».

Η εικόνα της ομάδας με τον Απόλλωνα ήταν καλύτερη. Τι φταίει που έπεσε η απόδοση της ομάδας;

«Δεν είχαμε ανταγωνιστικότητα ούτε πάθος. Ιδιαίτερα στο ένας με ένα δεν ήμασταν καθόλου αποτελεσματικοί. Δεχτήκαμε ξανά γκολ από στημένο. Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην συνέχεια. Εδώ πρέπει να αναφέρω και την ατυχία που μας διακατέχει με τους πολλούς τραυματισμούς. Θα βελτιωθούμε στην συνέχεια».

Για το αν υπάρχει θέμα Κόπιτς:

«Όχι δεν υπάρχει κανένα θέμα. Ούτε καν συζήτηση έχει γίνει. Είναι άδικο με την έναρξη του πρωταθλήματος να ξεκινήσουμε την κριτική. Δεν πρέπει να βιαστούμε να κρίνουμε τον προπονητή μας. Το τεχνικό επιτελείο πρέπει να βελτιώσει τα λάθη που έγιναν στην συνέχεια και είμαι σίγουρος θα το κάνει».

Όσο αφορά την διακοπή του πρωταθλήματος:

« Η διακοπή θα λειτουργήσει θετικά για την ομάδα μας. Θα επανέλθει η ηρεμία. Θα υπάρξουν επιστροφές παικτών. Όσο περνάει ο καιρός θα έρθει και η χημεία. Οι παίκτες θα εμπεδώσουν την φιλοσοφία του προπονητή».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X
X