ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πάφος: Φάκελος προπονητή

Έντονος ο προβληματισμός αλλά και η προσμονή στις τάξεις του κόσμου

Ο υπηρεσιακός προπονητής της Πάφου σε πρόσφατες του δηλώσεις τόνισε ότι η διοίκηση βρίσκεται «κοντά στον νέο προπονητή». Κάτι που όντως ήταν γεγονός, ωστόσο ο Βρετανός δεν ήρθε τελικά στην Κύπρο.

Είναι έντονος ο προβληματισμός εδώ και μήνες στις τάξεις του κόσμου της ομάδας, ακόμα και στην διοίκηση. Τα μεγάλα λόγια και οι υποσχέσεις του καλοκαιριού φαίνεται πως δεν μπορούν να γίνουν πράξη και οι στόχοι άλλαξαν.

Μετά την απόλυση του Ζέλικο Κόπιτς ο οποίος χρεώθηκε τις άσχημες εμφανίσεις αλλά και τα αρνητικά αποτελέσματα όλοι πίστεψαν ότι η επόμενη μέρα θα έφερνε και την «άνοιξη στην ομάδα». Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει όμως ακόμα.

Οι άνθρωποι της ομάδας περίμεναν Άγγλο προπονητή, με τον οποίο ήρθαν σε προφορική συμφωνία. Ωστόσο ο συγκεκριμένος κόουτς δεν ήρθε ποτέ στην Κύπρο, χωρίς μάλιστα να ενημερώσει προηγουμένως για την αλλαγή της απόφασής του.

Ο πάγκος της ομάδας είναι «κενός» εδώ και ένα μήνα. Όπως γίνεται αντιληπτό η κλεψύδρα αδειάζει καθώς η ομάδα βρίσκεται αυτή την στιγμή στην 9η θέση και ζητούμενο είναι η αντεπίθεση ούτως ώστε να βγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Στο θέμα προπονητή πλέον κοιτάζουν αλλού… με την φημολογία να δίνει και να παίρνει, τίποτα το χειροπιαστό δεν υπάρχει όμως!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

Πάφος: Κιχ!!!

Πάφος: Κιχ!!!

Το αριστούργημα του Τάνκοβιτς υπενθυμίζει ότι και οι μονάδες καθορίζουν τις εξελίξεις
Χρήστος Ζαβός
 |  ΠΑΦΟΣ F.C.