ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θύρα 9: «Οπως τότε στην Μια Μηλιά έτσι και τώρα»

Στηρίζει τις κινήσεις του σωματείου για το ιδιόκτητο προπονητικό

Ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 9 με την οποία αναφέρεται στην απόφαση του σωματείου για ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο.

Αναλυτικά:

Όπως έχει γίνει γνωστό το Σωματείο μας άρχισε τις διαδικασίες για να αποκτήσει η ομάδα του Λαού το δικό της ιδιόκτητο γήπεδο. Το γήπεδο αυτό θα είναι το νέο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας καθώς και των ακαδημιών. Η ΟΜΟΝΟΙΑ του ΛΑΟΥ κάνει βήματα σιγουριάς και αυτό μας γεμίζει υπερηφάνεια αλλά και αισιοδοξία.

Ο σπόρος που αποφασίσαμε να φυτέψουμε τον Μάη του ΄18 έχει μεγαλώσει και τώρα αρχίζει να βγάζει καρπούς. Τους καρπούς που βγαίνουν από την δική μας εργασία, από τις δικές μας θυσίες και κόπους. Αυτό μας κάνει διπλά περήφανους.

Αποδεικνύουμε πως όταν ο κόσμος κάνει κουμάντο στην ομάδα του, πολλά επιτεύγματα μπορεί να καταφέρει. Για εμάς το να είναι η βάση, ιδιοκτήτης του σωματείου δεν είναι ένα καπρίτσιο, ένα πείσμα και μια άρνηση για αλλαγή προς τον εκσυγχρονισμό. Για εμάς το ιδιοκτησιακό αυτό καθεστώς είναι ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε την κοινωνία και το πως επιθυμούμε να την διαμορφώσουμε.

Εμείς σαν το οργανωμένο κομμάτι της ομάδας μας, είμαστε έτοιμοι να σηκώσουμε τα μανίκια και να αρχίσουμε εθελοντική εργασία και να κτίσουμε με τον ιδρώτα μας το δικό μας γήπεδο, το δικό μας καμάρι. Οπως τότε στην Μια Μηλιά έτσι και τώρα...ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ 29 M: Τελευταία Ενημέρωση