top icon
Αγώνες

EKO Racing Dirt Games: ραντεβού στα Μέγαρα

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε, και μετράμε αντίστροφα για την αυλαία του EKO Racing Dirt Games για το 2018, η οποία και θα πραγματοποιηθεί στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων.

Η τελευταία συνάντηση της χρονιάς αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αφού θα κρίνει τους μεγάλους νικητές στις κατηγορίες των 600 και των 750 κ.εκ. στις χωμάτινες φόρμουλες αλλά και των 1600 κ.εκ στα αυτοκίνητα. Μάλιστα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι στη μικτή διαδρομή που έχει σχεδιαστεί στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων αναμένεται να δούμε και μερικά από τα σπουδαιότερα ονόματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τα οποία θα προκαλέσουν ευχάριστη έκπληξη στους φίλους των αγώνων!

Η είσοδος στον αγώνα και στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων θα κοστίζει 10 ευρώ (δωρεάν θα είναι για παιδιά κάτω των 12 ετών και για άτομα με ειδικές ανάγκες), αλλά θα έχει διάρκεια και για τις δύο ημέρες του 5ου γύρου του θεσμού. Μάλιστα, με το απόκομμα του εισιτηρίου, εκτός από το μπρελόκ του EKO Racing Dirt Games και τη λίστα των συμμετοχών, θα μπορείτε να λάβετε μέρος σε μία σειρά από κληρώσεις με πλούσια δώρα.

Συγκεκριμένα, ένας τυχερός θα κερδίσει μία δωρεάν διαμονή για ένα Σαββατοκύριακο στο Γαλαξίδι με αυτοκίνητο της Subaru, προσφορά της Πλειάδες Motors. Ακόμα, δύο τυχεροί θα έχουν τη χαρά να συνοδηγήσουν στη διθέσια χωμάτινη φόρμουλα dual, με τον Λάμπρο Αθανασούλα στα πηδάλια στην πίστα των Μεγάρων, ενώ δώρα θα μοιράσει και η Red Bull, επίσης έπειτα από σχετική κλήρωση. Το ίδιο θα συμβεί, όμως, και από άλλους χορηγούς του EKO Racing Dirt Games, όπως την EKO και τη Racecraft. Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, θα είναι ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο για όλους τους φίλους της αυτοκίνησης, με πολλές εκπλήξεις εντός και εκτός πίστας. Μην το χάσετε!

Θυμίζουμε πως το ΕΚΟ Racing Dirt Games για το 2018… τρέχει με την premium βενζίνη EKO Racing 100 και με τα φτερά του Red Bull, ενώ τον υποστηρίζουν η Subaru Πλειάδες Motors και η USAG Greece. Χορηγός τεχνολογίας είναι η Garmin Greece, η Racecraft είναι χορηγός εξοπλισμού, με την COSMOTE TV και το περιοδικό 4TΡΟΧΟΙ να έχουν αναλάβει το ρόλο των χορηγών επικοινωνίας, ενώ το συνδρομητικό κανάλι καλύπτει το θεσμό τηλεοπτικά!_ Δελτίο Τύπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ