top icon
Αγώνες

Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων Tour de Samos 14-17 Ιουνίου 2019

Οι Φίλοι Ιστορικού Οχήματος Νομού Σάμου και το ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ, μετά την επιτυχή εκδήλωση του 2017, οργανώνουν και πάλι το Tour de Samos.

Μια πανδαισία παλαιών οχημάτων θα κατακλύσει και πάλι το νησί της Σάμου το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Οχήματα, σχήματα και χρώματα, μυρωδιές και ήχοι μιας άλλης εποχής θα διασχίσουν τις περιοχές του νησιού.

Το Tour de Samos αποτελεί ένα event που συνδυάζει περιήγηση και αγώνα regularity για Ιστορικά-Κλασσικά Οχήματα. Με συνολικό μήκος 240 χιλιόμετρα και 2 σκέλη, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει οδηγική απόλαυση μέσα από τις ιδιαίτερες διαδρομές της Σάμου αλλά και αρκετό χρόνο για ξεκούραση και εξερεύνηση των όμορφων περιοχών του νησιού.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα ΕΔΩ

Η άφιξη των “εκτός Σάμου” συμμετεχόντων έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 14 Ιουνίου. Έχει προβλεφθεί για την μετακίνηση των οχημάτων και πληρωμάτων έκπτωση 30% μέσω της εταιρείας Hellenic Seaways / Blue Star.

Το ίδιο Βράδυ, θα πραγματοποιηθεί ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος, ενώ τα οχήματα θα βρεθούν παρατεταγμένα στο λιμάνι του Καρλόβασι για να τα απολαύουν από κοντά επισκέπτες και κάτοικοι. Θα παρατεθεί δείπνο υποδοχής των πληρωμάτων στο ξενοδοχείο Samian Mare Hotel

Το Σάββατο, 1η ημέρα του Tour de Samos, περιλαμβάνει διαδρομές στα ανατολικά, όπως στο Βαθύ και στο Πυθαγόρειο (όπου και ο τερματισμός της 1ης ημέρας), ενώ η δεύτερη περιοχές στα νότια της Σάμου. Ο τερματισμός του αγώνα και η Απονομή θα πραγματοποιηθούν στο Καρλόβασι το βράδυ της Κυριακής 16 Ιουνίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το Tour de Samos (μετακίνηση, διαμονή και συμμετοχή) :

Δήμητρα Κυπριώτου

Τηλ: 210 94 65 925, 6944 141411,

Email: [email protected]

Ιωάννης Καράμπελας

Τηλ: 27510 22501, 6936 690320

Email: [email protected]

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΧΑΡΤΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ