top icon
Ειδήσεις

Nissan Γεωργούλιας: νέα κάθετη μονάδα στoν Γέρακα

Η Nissan–Νικ.Ι.Θεοχαράκης ΑΕ καλωσορίζει μια νέα κάθετη μονάδα στη ΒΑ Αττική. Πρόκειται για τη Nissan–Χ.Γεωργούλια & ΣΙΑ ΟΕ στον Γέρακα, που θα υποδέχεται τους κάτοχους και υποψήφιους νέους πελάτες Nissan σε νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις πωλήσεων-service.

Η νέα κάθετη μονάδα έχει συνολικό εμβαδόν 2.000 τ.μ και διαθέτει έκθεση νέων αυτοκινήτων Nissan, τμήμα γνήσιων ανταλλακτικών με δυνατότητα πώλησης χονδρικής και λιανικής, καθώς επίσης και εξουσιοδοτημένο συνεργείο και ηλεκτρολογείο. Παράλληλα, το συνεργείο διαθέτει σειρά μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, με άρτια εκπαιδευμένους μηχανικούς, εξασφαλίζοντας τον καλύτερο έλεγχο λειτουργίας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η μακρόχρονη συνεργασία της εταιρείας Χ. Γεωργούλιας & ΣΙΑ ΟΕ με τη Nissan– Νικ.Ι.Θεοχαράκης ΑΕ, αποτελεί εγγύηση για το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών της Nissan, τόσο κατά την αγορά ενός νέου μοντέλου, όσο και για το εξουσιοδοτημένο service.

Η διεύθυνση της έκθεσης πωλήσεων της νέας κάθετης μονάδας Nissan, είναι επί της Λεωφόρου Μαραθώνος 67 στον Γέρακα (Σταυρός Αγ.Παρασκευής), καλύπτοντας με το καλύτερο δυνατό τρόπο την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή των ΒΑ προαστίων της Αττικής. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2102923307 και το e-mail [email protected]. Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης αυτοκινήτων είναι 09:00–20:00 Δευτέρα–Παρασκευή και 10:00 – 14:30 το Σάββατο. Το συνεργείο ξεκινά τη λειτουργία του τη Δευτέρα 6 Μαΐου, με ωράριο από τις 08:00 έως τις 17:00, από Δευτέρα έως Παρασκευή._Δελτίο Τύπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ