top icon
Επικαιρότητα

Ενημέρωση για τις συνδρομητές της Αττικής Οδού

Οι εταιρείες «Αττική Οδός ΑΕ» και «Αττικές Διαδρομές ΑΕ», στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό του κορoνοϊού, ενημερώνουν ότι μέχρι νεωτέρας τα εννέα σημεία εξυπηρέτησης συνδρομητών στην Αττική Οδό και τρία στον Αυτοκινητόδρομο Μορέα (Σπαθοβούνι, Νεστάνη, Καλαμάτα) θα παραμείνουν κλειστά για το κοινό.

Για να σας εξυπηρετηθεί το κοινό σε ό,τι χρειαστεί (π.χ. υπόλοιπο, λογαριασμοί, αλλαγή στοιχείων κλπ.) μπορείτε να επικοινωνεί μέσω της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης πελατών στο 210-66 82 222 ή ηλεκτρονικά με email στο [email protected]. Οι πληρωμές και η ανανέωση του χρηματικού υπολοίπου του λογαριασμού μπορούν να πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας συνδρομητών my e-PASS και στους Σταθμούς Διοδίων με τραπεζική κάρτα, με ανέπαφες, ιδανικά, συναλλαγές. Οι εγγραφές συνδρομητών και η χορήγηση πομποδεκτών θα εξυπηρετούνται στο πρώτο στάδιο τηλεφωνικά και ακολούθως μέσω courier.

Προτείνεται η εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα my e-PASS, εάν δεν είστε ήδη εγγεγραμμένοι, ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση στο πλήθος υπηρεσιών που προσφέρονται (υπόλοιπο, συναλλαγές, τιμολόγιο (e-Invoice), ιστορικό λογαριασμών, ανανεώσεις και πληρωμές μέσω καρτών VISA, MASTERCARD, AMEX, DINERS, κλπ). Η διαδικασία είναι απλή: δηλώνετε το e-mail σας και κάνετε την εγγραφή σας μέσω του https://cs.attiki-odos.gr. Για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας θα χρειαστεί να γνωρίζετε και να καταχωρήσετε στη φόρμα εγγραφής μαζί με το email σας, τον κωδικό πελάτη / συνδρομητή, τον Α.Φ.Μ. σας και να δηλώσετε ένα user name της επιλογής σας. Στοιχεία Επικοινωνίας Εξυπηρέτησης Πελατών Τηλέφωνο: 210 – 6682 222 Fax: 210 – 6682 240 E-mail: [email protected] Ιστότοπος: https://cs.attiki-odos.gr

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ