top icon
Επικαιρότητα

Στα 59.050 $ η μέση τιμή αγοράς ενός Tesla Model 3

Πρόκειται για ένα ποσό που απέχει αρκετά από την τιμή… βάσης των 35.000 $.

Σύμφωνα μ’ ένα ιντερνετικό εργαλείο της google, μέσω του οποίου εντοπίζονται οι παραγγελίες του αμερικανικού σεντάν στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, μπορεί κανείς να έχει μία σαφή, αν και ανεπίσημη ασφαλώς, εικόνα τόσο της τιμής όσο και των επιμέρους χαρακτηριστικών των ήδη ταξινομημένων Model 3 στις ΗΠΑ. Με βάση τα καταγεγραμμένα σε αυτή στοιχεία 4.600 ιδιοκτητών του αμερικανικού μοντέλου, η μέση τιμή αγοράς ενός Tesla Model 3 διαμορφώνεται αυτή τη στιγμή στα 59.050 $.

Το 22% των αυτοκινήτων έχουν επιλεχθεί στην έκδοση Dual Motor-AWD, με την πρόσφατα αφιχθείσα Performance να καταλαμβάνει μερίδιο που ξεπερνά οριακά το 7% του εν λόγω δείγματος. Έξι στους δέκα αγοραστές έχουν επιλέξει εκδόσεις με το σύστημα Enchanced Autopilot, ενώ το φουλ «πακέτο» βρίσκεται στη διάθεση του 15% των ως άνω ιδιοκτητών. Το 70% έχει επιλέξει εκδόσεις με τροχούς 18 ιντσών και το 25% τους έξτρα «19άρηδες». Το μαύρο σαλόνι αποτελεί την πλέον… μαζική επιλογή (93,7%), με το εναπομείναν ποσοστό να διαλέγει δερμάτινες επενδύσεις σε λευκή απόχρωση. Σε ότι αφορά στα χρώματα παρατηρείται ισοψηφία στις πρώτες δύο θέσεις ανάμεσα στις αποχρώσεις Midnight Silver και Deep Blue.

Από την εν λόγω έρευνα πληροφορούμαστε πως από τον Ιούλιο του 2017 μέχρι και σήμερα έχουν παραχθεί 70.014 αντίτυπα του μοντέλου (58.625 πισωκίνητα και 11.389 με κίνηση σε όλους τους τροχούς), ενώ την περίοδο 13-19 Αυγούστου όχι περισσότερα από 4.300._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ