Σάββατο 02/02/2019 - 11:52
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Περιοδεία της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στους εργάτες καθαριότητας (ΦΩΤΟ)

Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Π. Φαλήρου έκανε περιοδεία στους χώρους της καθαριότητας του δήμου, με επικεφαλής τον Νίκο Γαρδίκη, υποψήφιο δήμαρχο.

Απευθυνόμενοι στους εργάτες του δήμου, οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, τους κάλεσαν να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ σε όσες κάλπες κι αν στηθούν. «Σήμερα», τόνισαν, «αυτό που έχει ανάγκη ο εργάτης είναι να αυξηθούν οι δημοτικοί κι οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, οι ευρωβουλευτές και βουλευτές του ΚΚΕ. Να ενισχυθεί η λαϊκή αντιπολίτευση και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο του Παλαιού Φαλήρου.

Όλοι αυτοί που ντύνονται τη προβιά του "ανεξάρτητου" υποψηφίου, έχουνε ευθύνη για τη στήριξη της πολιτικής των μνημονίων όλων των τελευταίων κυβερνήσεων και της εφαρμογής της σε επίπεδο δήμου. Έχουνε βάψει τα χέρια τους με το αίμα των σακατεμένων εργατών των ΟΤΑ, δικαιολογώντας τις ελλείψεις σε προσωπικό και υλικό και στηρίζοντας τις εργασιακές σχέσεις μεσαίωνα στη Τοπική Διοίκηση».

Ακολούθησε συζήτηση όπου ενημερώθηκαν οι εργάτες για τους παρατασιούχους των 3Κ, τους αγώνες για την επιστροφή του 13ου και 14ου μισθού στο δημόσιο, για την πρωτοβουλία των σωματείων του δημοσίου για κατάργηση κάθε απαγόρευσης μονιμοποίησης των συμβασιούχων, που θα φέρει το ΚΚΕ στη Βουλή.

Τέλος, κάλεσαν τους παρευρισκόμενους να γυρίσουν τη πλάτη στις υποσχέσεις και τις απειλές που θα ενταθούν όσο πλησιάζουν οι εκλογές και θαρρετά να ενισχύσουν το ΚΚΕ παντού, που είναι η μόνη γνήσια δύναμη αντίστασης κι αγώνα.«Η ψήφος στο ΚΚΕ θα κατατεθεί στην προσπάθεια να δυναμώσει το ρεύμα συνολικής αμφισβήτησης και ανατροπής, κόντρα στη φτώχεια και τη μίζερη ζωή, για να ζούμε όπως μας αξίζει σήμερα», κατέληξαν οι υποψήφιοι της "Λαϊκής Συσπείρωσης".