Δευτέρα 18/02/2019 - 17:23
ΑΥΛΩΝΑΣ

Μεγάλη συμμετοχή στην εκδήλωση του ΚΚΕ για τις τοπικές εκλογές (ΦΩΤΟ)

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, το πρωί της Κυριακής, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Κομματικής Οργάνωσης Αυλώνα του ΚΚΕ, με θέμα τις εκλογές στην τοπική διοίκηση.

Την συγκέντρωση άνοιξε εκ μέρους της ΚΟ Αυλώνα η Αθανασία Τσατσαλίδου, η οποία μίλησε για τις πολιτικές εξελίξεις, την αναθεώρηση του αστικού Συντάγματος, καθώς και για τις γεωπολιτικές ανακατατάξεις στην περιοχή μας.

Στην συνέχεια, τον λόγο έδωσε στον Βαγγέλη Χριστοφόρου, καθηγητή του ΕΜΠ, ο οποίος αφού τόνισε ότι συμμετείχε στις εκλογές του 2014 για την τοπική διοίκηση ως υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ στον Ωρωπό, κάλεσε κάθε τίμιο αγωνιστή να βγάλει συμπεράσματα από την εμπειρία του και τις εξελίξεις, να στρατευθεί με το ΚΚΕ και την «Λαϊκή Συσπείρωση», για να δυναμώσει η κοινωνική συμμαχία, με στόχο να γίνει ο λαός μας αφέντης στον τόπο του.

Ο Βαγγέλης Χριστοφόρου
Ο Βαγγέλης Χριστοφόρου

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού με την «Λαϊκή Συσπείρωση», Μιχάλης Χασιώτης, ο οποίος αποκάλυψε τον ρόλο των δήμων και των περιφερειών, ως μακρύ χέρι του αστικού κράτους και των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων για την υλοποίηση των σχεδιασμών τους. Αφού αναφέρθηκε στην δράση των κομμουνιστών μέσα και έξω από τα δημοτικά συμβούλια, κάλεσε τον λαό της περιοχής να ενισχύσει αποφασιστικά σε όλες τις κάλπες το ΚΚΕ, ώστε να δυναμώσει η λαϊκή αντιπολίτευση και διεκδίκηση.

Αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τους κάλεσε να δώσουν το «παρών» και στις επόμενες συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην επικράτεια του δήμου Ωρωπού, το επόμενο διάστημα.

Ο Μ. Χασιώτης