Τρίτη 26/02/2019 - 14:02
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ

Αγωνιστικό το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Ηλιούπολη

Σε δήλωσή της για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ηλιούπολης, η Αναστασία Τσατσούλη, υποψήφια δήμαρχος Ηλιούπολης, αναφέρει:

«Το ψηφοδέλτιο που παρουσίασε την Παρασκευή 22 Φλεβάρη η "Λαϊκή Συσπείρωση", το συναποτελούν 62 υποψήφιοι. Ένα ψηφοδέλτιο που δείχνει και δίνει το στίγμα του αγωνιστικού ψηφοδελτίου στην πόλη μας σε αυτές τις εκλογές.

Αξίζει να δούμε ορισμένα χαρακτηριστικά του: 16 Νεολαίοι, για να πάρει σκυτάλη η νέα γενιά, ποσοστό 26%, 27 γυναίκες ποσοστό 44%. Θα δούμε ότι είναι 34 εργαζόμενοι, με τους περισσότερους από αυτούς να έχουν ρόλο ευθύνης στα Συνδικάτα τους, μέσα σε αυτούς είναι δύο άνεργοι.

Είναι δύο γιατροί και μια πανεπιστημιακός. Έχουμε 11 συνταξιούχους, μεταξύ τους και οι πρόεδροι των δύο Συνταξιουχικών Οργανώσεων στην πόλη, επτά αυτοαπασχολούμενους ΕΒΕ και δύο επαγγελματίες καλλιτέχνες, ο Φώτης Κόλλιας από τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ και ο Κώστας Τριανταφυλλίδης συνθέτης - τραγουδιστής.

Πρόκειται για ψηφοδέλτιο που μας κάνει περήφανους και που εκπροσωπεί πιστά την ταυτότητα της "Λαϊκής Συσπείρωσης" ως το κόκκινο αγωνιστικό ψηφοδέλτιο στην Ηλιούπολη.

Για να κάνουμε τη διάφορα, με "Λαϊκή Συσπείρωση" στο δήμο, με ισχυρό ΚΚΕ παντού».