Τετάρτη 06/03/2019 - 16:13
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

Σε συσκέψεις σε Αργυρούπολη και Ελληνικό μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Ιωαννίδης (ΦΩΤΟ)

Μαζική συγκέντρωση - σύσκεψη πραγματοποίησε την Κυριακή 3 Μάρτη 2019 η Κομματική Οργάνωση Ελληνικού του ΚΚΕ, στο ΚΑΠΗ του Ελληνικού. Κεντρικό θέμα της συζήτησης ήταν οι πολιτικές εξελίξεις, αλλά και οι δραστηριότητες και η οργάνωση του αγώνα μπροστά στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Στη συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του καλέσματος της ΚΕ του ΚΚΕ για τις δημοτικές - περιφερειακές εκλογές, τη συζήτηση άνοιξε ο δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης Θοδωρής Λιάππης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και κεντρικός ομιλητής Γιώργος Ιωαννίδης ανέδειξε τις ευθύνες τόσο της παρούσας δημοτικής αρχής όσο και της αντιπολίτευσης και τόνισε ότι, παρά τις φαινομενικές διαφορές τους, όλες οι δημοτικές παρατάξεις, παλιές και νέες, συμφωνούν και αποδέχονται το χαρακτήρα των δήμων και των περιφερειών ως φορομπηχτικών - φοροεισπρακτικών μηχανισμών και προωθούν τα συμφέροντα των επενδυτών αντί για τα λαϊκά συμφέροντα.

Από την πλούσια συζήτηση που έγινε προέκυψε η ανάγκη να αναδειχθεί, μέσα από πολύμορφες δράσεις και πρωτοβουλίες, το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών, η ενίσχυση του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες ώστε να ενισχυθεί το ρεύμα αμφισβήτησης στην κυρίαρχη καπιταλιστική βαρβαρότητα και να ενισχυθεί η Κοινωνική Συμμαχία που θα αγωνίζεται για τα συμφέροντα των εργατών, των ανέργων, των νέων, των γυναικών και των συνταξιούχων, για να ανοίξει ο δρόμος για την ικανοποίηση των σύγχρονων κοινωνικών αναγκών.

Παράλληλα, με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Μάρτη η συγκέντρωση - σύσκεψη της ΚΟΒ Αργυρούπολης του ΚΚΕ στο Α' ΚΑΠΗ της Αργυρούπολης μπροστά στις τοπικές εκλογές. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Γιώργος Ιωαννίδης, υποψήφιος δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης που έκανε κάλεσμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ σε όλες τις εκλογικές μάχες και ενίσχυσης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» καθώς παρ' όλες τις ιδιαιτερότητες των τοπικών εκλογών, αυτές δεν αποτελούν ξέχωρη μάχη, αλλά εντάσσονται σε όλες τις μάχες που δίνει καθημερινά το ΚΚΕ για ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.

Χαιρετισμό απεύθυνε ο Στέφανος Σαβοριανάκης, μαθητής Γ' ΕΠΑΛ ο οποίος κάλεσε όλους τους μαθητές Β' και Γ' Λυκείου να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις Τοπικές και Περιφερειακές Εκλογές, η πρώτη τους ψήφος να είναι «κόκκινη», να μαυρίσουν όλους αυτούς που ευθύνονται για την κατάσταση μέσα και έξω από τα σχολεία.