Πέμπτη 21/03/2019 - 17:26
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Κομματικής Οργάνωσης Αγίας Βαρβάρας του ΚΚΕ στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Γιάννης Ρίτσος» τη Δευτέρα 18 Μάρτη, στην οποία δόθηκε στη δημοσιότητα ο βασικός κορμός του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τον δήμο της Αγίας Βαρβάρας.

Η εκδήλωση έδωσε το στίγμα για το πλατύ κάλεσμα προς τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους νέους σπουδαστές και φοιτητές, τους μαθητές, τους μικρομαγαζάτορες, τις γυναίκες της περιοχής για συστράτευση με το ΚΚΕ. Εκφράστηκε η ανάγκη σήμερα για «δυνάμωμα του ΚΚΕ παντού για να δυναμώσει η λαϊκή διεκδίκηση» σε όλες τις κάλπες που θα στηθούν για τις Δημοτικές, Περιφερειακές εκλογές, τις Ευρωεκλογές, αλλά και τις Βουλευτικές εκλογές, είτε αυτές πραγματοποιηθούν τον Μάη, είτε τον Οκτώβρη.

Η κεντρική ομιλία πραγματοποιήθηκε από την Ελένη Καρανάσιου, υποψήφια δήμαρχο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στον δήμο της Αγίας Βαρβάρας, η οποία, μεταξύ άλλων, τόνισε «σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο το ερώτημα παραμένει: Ανάπτυξη για ποιον και από ποιον. Ανάπτυξη με βάση τις λαϊκές ανάγκες και τις δυνατότητες του τόπου και της εποχής ή με βάση την κερδοφορία και τον ανταγωνισμό των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Εδώ κρίνονται οι πολιτικές δυνάμεις και τα πρόσωπα που παίρνουν μέρος στις εκλογές. Με αυτούς τους όρους πρέπει να κριθεί η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής που τολμάει και διοργανώνει συγκεντρώσεις με το σύνθημα "Ετοιμαστείτε. Συνεχίζουμε". Θα μπορούσε κανείς να πει ότι το σύνθημα είναι αλαζονικό, εάν δεν ήταν τρομοκρατικό για τις εργατικές - λαϊκές ανάγκες».

Συγκεκριμένα, η Ελένη Καρανάσιου ανέφερε τα εξής:

«Με τη σημερινή μας εκδήλωση θέλουμε να απευθύνουμε ένα ευρύτατο κάλεσμα συμπόρευσης με το KKE, στις Ευρωεκλογές, στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές, στις Βουλευτικές εκλογές, όποτε και εάν αυτές γίνουν.

Οι Τοπικές εκλογές δεν είναι κάτι έξω από τη συνολική πολιτική αντιπαράθεση.

Το πραγματικό δίλημμα που τίθεται μπροστά στον λαό είναι ένα: Θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, που αποδεδειγμένα φέρνει νέα δεινά και καταστροφές ή θα αντεπιτεθούμε μαζικά και δυναμικά παντού, να ανοίξει ο δρόμος για να αλλάξει ριζικά επιτέλους αυτό το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα.

Σήμερα υπάρχει στον λαό της περιοχής συσσωρευμένη εμπειρία από την πολιτική που εφάρμοσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και οι κυβερνήσεις διαχρονικά.

Υπάρχει εμπειρία από τα έργα και τις ημέρες των δημοτικών και περιφερειακών αρχών.

Οι διοικήσεις των δήμων και των Περιφερειών, είτε ανήκουν εμφανώς σε κόμματα, είτε εμφανίζονται με τον μανδύα του "ανεξάρτητου", υλοποίησαν τις επιταγές της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ενίσχυση της Τοπικής Διοίκησης ως φορομπηχτικού και αντιλαϊκού μηχανισμού.

Με το ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" που στηρίζει το ΚΚΕ μπορούμε να απαντήσουμε στην ενιαία επίθεση που δέχονται η ζωή και τα δικαιώματά μας από το κεφάλαιο και τις κυβερνήσεις του, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τους δήμους και τις Περιφέρειες.

Μπορούμε να δυναμώσουμε τον μοναδικό πόλο αντίστασης και προοπτικής για τον λαό, με ΚΚΕ ισχυρό παντού!

Μπορούμε να βάλουμε εμπόδια, να καθυστερήσουμε αντιλαϊκά μέτρα, να διεκδικήσουμε ανάσες ανακούφισης για τη λαϊκή οικογένεια, να ανοίξουμε τον δρόμο για να επιβάλουμε ριζικές αλλαγές για να ζήσουμε καλύτερα εμείς και τα παιδιά μας.

Οι υποψήφιοι της "Λαϊκής Συσπείρωσης" είναι δοκιμασμένοι αγωνιστές του εργατικού κινήματος, αγωνιστές στις συσπειρώσεις των αυταπασχολουμένων, επιστήμονες, καλλιτέχνες, γυναίκες, νεολαίοι.

Οι υποψήφιοι της "Λαϊκής Συσπείρωσης" είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για κάθε μεγάλο ή μικρό λαϊκό πρόβλημα. Εκεί θα είναι και την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Παλεύουν για :

-Το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά με πλήρη δικαιώματα.

-Το δικαίωμα της νεολαίας για ολόπλευρη και δωρεάν μόρφωση, διέξοδο στον Πολιτισμό και Αθλητισμό.

-Την πλήρη χρηματοδότηση της Τοπικής Διοίκησης από τον κρατικό προϋπολογισμό.

-Την καθολική πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου δωρεάν παρεχόμενη πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας.

-Προσχολική αγωγή με βάση τις σύγχρονες ανάγκες.

-Την αντιπλημμυρική, αντιπυρική και αντισεισμική θωράκιση των λαϊκών γειτονιών.

-Την προστασία του αστικού περιβάλλοντος.

-Τη διαχείριση των απορριμμάτων με γνώμονα τις ανάγκες του λαού.

-Κόντρα σε όλα τα ναρκωτικά.

Οι υποψήφιοι της "Λαϊκής Συσπείρωσης" βρίσκονται απέναντι και αντιπαλεύουν:

-Τη λειτουργία της Τοπικής Διοίκησης ως φορομπηχτικού μηχανισμού με διεύρυνση της ανταποδοτικότητας.

-Την προώθηση από τους δήμους της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων.

-Τη μεταφορά αρμοδιοτήτων στους δήμους στους τομείς Υγείας και Παιδείας που διασπά τον ενιαίο και δωρεάν χαρακτήρα τους.

-Την παραχώρηση δημόσιας γης στους επιχειρηματίες.

-Τις ιδιωτικοποιήσεις και τις ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις.

Οι υποψήφιοι της "Λαϊκής Συσπείρωσης" πρωτοστατούν στους χώρους δουλειάς και στις γειτονιές, στον αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τις επεμβάσεις. Αναδεικνύουν τον ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ, τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με τον μανδύα της γεωστρατηγικής αναβάθμισης, που βάζουν σε κίνδυνο τον λαό μας.

Έχουν μέτωπο με τους φασίστες που υπερασπίζονται το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα που γεννάει φτώχεια, ανεργία και πολέμους, που ξεριζώνει τους μετανάστες και τους πρόσφυγες από τις πατρίδες τους.

Οι υποψήφιοι της "Λαϊκής Συσπείρωσης" αντιπάλεψαν τις αντιδραστικές αλλαγές στο κράτος και στην Τοπική Διοίκηση, οι οποίες προωθήθηκαν τα τελευταία 20 χρόνια από όλες τις κυβερνήσεις με τη στήριξη της πλειοψηφίας των δημάρχων και των περιφερειαρχών. Οι διοικητικές αναδιαρθρώσεις, που έγιναν και εξελίσσονται στην Τοπική Διοίκηση, ούτε έφεραν, ούτε θα φέρουν ανάπτυξη σε όφελος του λαού.

Σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο το ερώτημα παραμένει: Ανάπτυξη για ποιον και από ποιον. Ανάπτυξη με βάση τις λαϊκές ανάγκες και τις δυνατότητες του τόπου και της εποχής ή με βάση την κερδοφορία και τον ανταγωνισμό των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Εδώ κρίνονται οι πολιτικές δυνάμεις και τα πρόσωπα που παίρνουν μέρος στις εκλογές.

Με αυτούς τους όρους πρέπει να κριθεί η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής που τολμάει και διοργανώνει συγκεντρώσεις με το σύνθημα "Ετοιμαστείτε. Συνεχίζουμε". Θα μπορούσε κανείς να πει ότι το σύνθημα είναι αλαζονικό, εάν δεν ήταν τρομοκρατικό για τις εργατικές - λαϊκές ανάγκες.

Η διοίκηση ΣΥΡΙΖΑ της Περιφέρειας Αττικής, πέρα από το αντιλαϊκό έργο που έχει πίσω της, δεν έχει και συναίσθηση των τραγικών γεγονότων που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της θητείας της.

Είναι τουλάχιστον προκλητική η προσπάθεια της κ. Δούρου, περιφερειάρχη Αττικής και πρωτοκλασάτου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, να κάνει το μαύρο άσπρο, να παρουσιάσει μια εικονική πραγματικότητα για τη Δυτική Αθήνα και την Αττική συνολικά.

Μάλλον η κ. Δούρου θεωρεί πως ο λαός της Δυτικής Αθήνας έχει κοντή μνήμη και δεν θυμάται τις δηλώσεις της ότι "θα σκίσει το μνημόνιο στην Αττική" και τη δέσμευσή της για άμεσο κλείσιμο του ΧΥΤΑ Φυλής, τη "συμβολική" της ορκωμοσία στα Α. Λιόσια.

Μάλλον η κ. Δούρου πιστεύει ότι οι λαϊκοί άνθρωποι της Δυτικής Όχθης ξέχασαν ότι τον Οκτώβρη του 2014 που πνίγηκε η Δυτική Αθήνα έλεγε ότι "αναλάβαμε πριν ένα μήνα".

Κάνουν πως δεν θυμούνται και θέλουν να ξεχάσουμε τις νέες καταστροφές το 2015, τα τραγικά γεγονότα σε Μάνδρα και Μάτι, λόγω υποβάθμισης και έλλειψης υποδομών.

Τα επικοινωνιακά επιτελεία που τη συνδράμουν, όσα σλόγκαν και εάν σκαρφιστούν, όσα βίντεο και εάν προβάλλουν, δεν μπορούν να κρύψουν το γεγονός ότι η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής ακολούθησε μέχρι κεραίας την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, έχει σημαντικό μερίδιο στην προώθησή της.

Δεν μπορούν να κρύψουν τις απειλές της ότι θα την βρουν μπροστά τους, όσοι αντιδράσουν στον σχεδιασμό για νέες χωματερές.

Στον δήμο μας δεν υπάρχουν απλά υποψήφιοι δήμαρχοι.

Υπάρχουν υποψήφιοι κομμάτων που κυβέρνησαν. Του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Η δημοτική αρχή του κ. Καπλάνη από το 2009 εφαρμόζει κατά γράμμα τις κατευθύνσεις της κυρίαρχης πολιτικής και δηλώνει πίστη στη νομιμότητα και τον ρεαλισμό.

Δεν είναι τυχαίο ότι σε αυτή την εκλογική μάχη έχει τη στήριξη και του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς είναι πιστός εφαρμοστής της πολιτικής της ΕΕ και της κυβέρνησης, το καλό παιδί της Περιφέρειας, καθώς τα τέσσερα και πλέον χρόνια που είναι στον αέρα το αντιπλημμυρικό της Στ. Σαράφη, κατά τα λεγόμενα του κου Καπλάνη, φταίει η γραφειοκρατία και όχι το γεγονός ότι στις προτεραιότητες της Περιφέρειας και του κράτους δεν είναι έργα που καλύπτουν τις ανάγκες του λαού, αλλά έργα που αποφέρουν ζεστό χρήμα στις επιχειρήσεις για νέες επενδύσεις.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως ξεπληρώνει με τη στήριξη αυτή γραμμάτια προς την κυβέρνηση, καθώς ο δήμος μας είναι από τους πρώτους που πέρασαν τα ταμιακά διαθέσιμα στην Τράπεζα της Ελλάδας για την εξυπηρέτηση των μνημονίων, από τους πρώτους που στήριξαν το μεσοπρόθεσμο για τους δήμους.

Καθόλου τυχαίες δε, οι κάθε λογής αλληλοϋποστηρίξεις μεταξύ της μέχρι πρότινος παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ και του επικεφαλής της κου Γεωργιαννάκη με τον κο Καπλάνη, που προσφέροντας το απαραίτητο "αριστερό" άλλοθι της κυβερνητικής πολιτικής και ανοχής, ψήφιζε προϋπολογισμούς και Τεχνικά Προγράμματα.

Πρέπει να αναρωτηθεί ο εργαζόμενος που ζει στην Αγία Βαρβάρα, πώς γίνεται μια δημοτική αρχή να παίρνει τα εύσημα διαχρονικά από όλες τις κυβερνήσεις;

Η απάντηση είναι ότι σταθερά προωθεί την αντιλαϊκή πολιτική τους και λειτουργεί ως "σιγαστήρας" στη λαϊκή διεκδίκηση και κινητοποίηση.

Και επειδή ο λαός της Αγίας Βαρβάρας γνωρίζει από πού κρατάει η σκούφια του καθενός…τα έργα και τις ημέρες όλων.

Γνωρίζει γνωστούς πολιτικούς γυρολόγους που αναζητούν πολιτική στέγη και χρίσμα, με σκοπό να εμφανίσουν ό,τι πιο παλιό και σάπιο ως νέο και ελπιδοφόρο.

Οι μέχρι χθες αντιδήμαρχοι της Διοίκησης του ΠΑΣΟΚ, Γιάγκας, Βασιλάκος, αλλά και ο ίδιος ο πρ. δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ κος Μίχος, που όλα τα προηγούμενα χρόνια στήριξαν με νύχια και με δόντια από όλες τις θέσεις που έστειλε ο λαός τον φορομπηχτικό και βαθιά ανταποδοτικό ρόλο της Τοπικής Διοίκησης, να εμφανίζονται σήμερα ως "αθώοι του αίματος".

Προκαλώντας εκτός από τη μνήμη μας και τη νοημοσύνη μας. Δεν θα έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα την επόμενη μέρα να τα βρουν, αφού συμφωνούν στους βασικούς άξονες της πολιτικής που εφαρμόζει η τωρινή διοίκηση.

Αγωνιούν ποιος θα βγει πρώτος ή ποιος θα παίξει τον ρόλο μπαλαντέρ για να στηρίξουν, με συνέπεια τις αντιδραστικές εξελίξεις σε βάρος των συμφερόντων τόσο των εργαζομένων του δήμου, όσο και του εργατικού - λαϊκού κόσμου, της νεολαίας που ζει στην Αγία Βαρβάρα, του κόσμου που δουλεύει, που απολύεται, που σπουδάζει, που δίνει καθημερινό αγώνα επιβίωσης.

Απευθυνόμαστε στον εργατικό - λαϊκό κόσμο της περιοχής και του λέμε: Θέλει δημοτική αρχή που "πηγαίνει το γράμμα" της αντιλαϊκής πολιτικής των κυβερνήσεων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή δημοτική αρχή που θα είναι στο πλευρό του, που θα αγωνίζεται και θα διεκδικεί;

  • Που θα στηρίξει τους εργαζόμενους του δήμου στις διεκδικήσεις και στα δικαιώματά τους;
  • Που θα στηρίξει το λεηλατημένο εισόδημα του λαϊκών νοικοκυριών;
  • Που θα διεκδικήσει τους χώρους να αποδοθούν για τις ανάγκες του λαού της περιοχής ως χώροι πρασίνου, Αθλητισμού και Πολιτισμού με ελεύθερη και δωρεάν χρήση;
  • Που θα περιφρουρήσει τον πνεύμονα του όρους Αιγάλεω από "οικολογικά ευαίσθητους" επιχειρηματίες;

Αυτό είναι το πραγματικό δίλημμα για κάθε άνθρωπο του μεροκάματου που δεν πρέπει να θαμπωθεί από τα ιλουστρασιόν φυλλάδια και τα μεγάλα λόγια. Πρέπει να εμπιστευτεί την εμπειρία του, πρέπει να δει εάν συμβαδίζουν λόγια με έργα, πρέπει να κάνει το βήμα, να πιστέψει στη δύναμή του.

Λέμε καθαρά και ξάστερα ότι οι θέσεις μας και οι προτάσεις μας έχουν οικονομικό και πολιτικό κόστος για την εξουσία των επιχειρηματικών ομίλων, το πολιτικό προσωπικό που τους στηρίζει κεντρικά και τοπικά.

Δεν υποσχόμαστε, δεσμευόμαστε για την ανάπτυξη της πάλης του λαού για το σύνολο των προβλημάτων που απασχολούν τη λαϊκή οικογένεια. Εμείς απολογούμαστε στην εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα.

Οι δήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στους δήμους που άσκησαν διοίκηση μπήκαν μπροστά για τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς, μείωσαν τη δημοτική φορολογία, στήριξαν τα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς, στήριξαν τις διεκδικήσεις των εργαζομένων στους δήμους, διεκδίκησαν έργα υποδομής και ελεύθερους χώρους, διεύρυναν το μέτωπο ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.

Στον δήμο μας και στην Περιφέρεια ο λαός της περιοχής δεν πρέπει να ψάχνει τις διαφορές ανάμεσα στους εκλεκτούς των κομμάτων, ανεξάρτητα από τον μανδύα με τον οποίο εμφανίζονται.

Μπορεί να κάνει την πραγματική διαφορά, ενισχύοντας αποφασιστικά το ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" που στηρίζει το ΚΚΕ. Το κόκκινο ψηφοδέλτιο!

Να στείλει με την ψήφο του στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Βαρβάρας και στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής πρωτοπόρους συνδικαλιστές, εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, καλλιτέχνες, νεολαίους, ανθρώπους που είναι καθημερινά στην πρώτη γραμμή στην πάλη για τα εργατικά - λαϊκά δικαιώματα, για το δίκιο του λαού, που δεν βολεύονται με λιγότερο ουρανό. Εκλεγμένους που θα είναι τα μάτια και τα αυτιά της μεγάλης λαϊκής πλειοψηφίας στο Δημοτικό και Περιφερειακό Συμβούλιο. Θα είναι στήριγμα για τον λαό της πόλης και της Δυτικής Αθήνας».

Χαιρετισμοί υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αγίας Βαρβάρας

Χαιρετισμό έκανε στη συγκέντρωση ο υποψήφιος Κωνσταντίνος Μπουράνης, φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αθήνας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θέλουμε ποιοτική Παιδεία και ουσιαστική μόρφωση στις σχολές μας και καλύτερη ποιότητα ζωής στις γειτονιές μας, όπου ζουν εργατικές οικογένειες χωρίς ναρκωτικά και με χώρους άθλησης δωρεάν για όλους.

Επίσης χαιρέτησε και η υποψήφια Ειρήνη Γκιττάκου, ιδιωτική υπάλληλος, πρόεδρος Σωματείου «First Data», η οποία στάθηκε στους αγωνιστές υποψηφίους της «Λαϊκής Συσπείρωσης», οι οποίοι είναι αυτοί που μπαίνουν μπροστά στους αγώνες, όπου και αν αυτοί γίνονται, ενώ αναφέρθηκε και στο όργιο νοθείας που έγινε στο συνέδριο της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα, αναδεικνύοντας ότι χώρος για τους εκμεταλλευτές των εργαζομένων υπάρχει σε όλα τα ψηφοδέλτια εκτός από αυτό της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Οι πρώτοι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αγίας Βαρβάρας

Οι πρώτοι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αγίας Βαρβάρας, όπως παρουσιάστηκαν, είναι οι εξής:

Άρατου Γεωργία, συνταξιούχος ΟΑΕΕ

Βαχαβιόλου - Καπελέρη Μαίρη, πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Αγίας Βαρβάρας, Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Γυμνασίου Αγίας Βαρβάρας

Γκιττάκου Ειρήνη, ιδιωτική υπάλληλος, πρόεδρος Σωματείου «First Data»

Δημάκη Χριστίνα, ιδιωτική υπάλληλος, μέλος ΔΣ του παραρτήματος Αγίας Βαρβάρας του ΕΣΥΝ

Καμπούρογλου - Κακαράτζα Όλγα, μέλος του ΔΣ του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Αγίας Βαρβάρας

Κανδρή Ευθυμία, συνταξιούχος ΙΚΑ

Κανελλόπουλος Δημήτρης, συνταξιούχος ΟΑΕΕ

Κατρανά Γιάννα, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιγάλεω - Αγία Βαρβάρα - Χαϊδάρι

Κατσούλας Θόδωρος, εκπαιδευτικός σε Γυμνάσιο της Αγίας Βαρβάρας

Κοντοστάθης Χρήστος, τοπογράφος, μέλος Επιτροπής 8μήνων Κοινοφελούς Εργασίας στον δήμο Κορυδαλλού

Κουκουλανάκης Μάρκος, συνταξιούχος οικοδόμος

Λαζάρου Μαρία, μέλος Ενιαίου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής και Νήσων

Λούκος Σωκράτης, εργαζόμενος στον ΟΣΥ, μέλος Επιτροπής Αγώνα του ΠΑΜΕ του Αμαξοστασίου Αγίου Δημητρίου

Μόσχος Φίλιππος, συνταξιούχος ΟΑΕΕ

Μούργου Μαρία, συνταξιούχος ΟΤΕ, μέλος Συντονιστικής Επιτροπής Αναπήρων

Μπάλιος Αντώνης, αυτοαπασχολούμενος ξυλουργός

Μπουγιούκας Γιώργος, αντιπρόεδρος του ΔΣ εργαζομένων του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας και Δυτικής Αττικής (Λοιμωδών)

Μπουντούκης Τάκης, συνταξιούχος Δημοσίου, πρόεδρος του παραρτήματος Αγίας Βαρβάρας του ΕΣΥΝ

Μπουράνης Κώστας, φοιτητής, μέλος του ΔΣ στη Σχολή Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

Νικολάου Θωμάς, πωλητής σε λαϊκές αγορές, αγρότης

Παναγόπουλος Διονύσης, ιδιωτικός υπάλληλος

Παναρίτης Κώστας, ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος Συνδικάτου Ηλεκτρολόγων Αττικής

Παπαδάκης Φωκίων, συνταξιούχος ΟΑΕΕ

Παπαδημητρίου Μαρία, αισθητικός, πρόεδρος του ΔΣ Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Λυκείου Αγίας Βαρβάρας

Πασχάλη Βάλια, λογίστρια, ιδιωτική υπάλληλος

Πιτσόλης Θοδωρής, γιατρός στο Ιατρικό Κέντρο Αμαρουσίου

Πολίτης Βαγγέλης, συνταξιούχος ΙΚΑ

Χαραλαμπίδης Γιώργος, αυτοαπασχολούμενος ξυλουργός, πρόεδρος του Σωματείου Επιπλοξυλουργών Καταστηματαρχών Αθηνών και Προαστίων