Πέμπτη 21/03/2019 - 22:11
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Με μαζική συμμετοχή η πρώτη παρουσίαση του ψηφοδελτίου (ΦΩΤΟ)

Μαζική ήταν η συμμετοχή του κόσμου στην πρώτη παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αγίου Δημητρίου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Μάρτη στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου.

Το ψηφοδέλτιο σε μεγάλο βαθμό απαρτίζεται από νέους ανθρώπους, από αγωνιστές που έχουν χρόνια δοκιμαστεί στο κίνημα στην περιοχή και στους χώρους εργασίας τους, φοιτητές, πρωτοπόρους ανθρώπους, οι οποίοι παλεύουν από κάθε μετερίζι για την αντιμετώπιση της αντιλαϊκής πολιτικής.

Στην κεντρική της ομιλία η Γιώτα Δήμου, υποψήφια δήμαρχος Αγ. Δημητρίου τόνισε τα εξής:

«Καλούμε να συμπορευτούν με το ΚΚΕ και τη "Λαϊκή Συσπείρωση" όσους κουράστηκαν από τους "σωτήρες", προοδευτικούς, συντηρητικούς, νεοφιλελεύθερους, ακροδεξιούς, με όποια ταμπέλα κι αν εμφανίζονται. Και ξέρετε έχουν μαζευτεί κάμποσοι από δαύτους.

Θα τους βρείτε στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του ΚΙΝΑΛ, της Χρυσής Αυγής και των άλλων αστικών κομμάτων, όλοι τους υπερασπιστές της ΕΕ, αυτής της ιμπεριαλιστικής διακρατικής ένωσης των εκατομμυρίων ανέργων, της φτώχειας και της εξαθλίωσης, που δίνει κατευθύνσεις με το νι και με το σίγμα, πριν με τα μνημόνια, τώρα με τη μόνιμη εποπτεία και τις αξιολογήσεις, για να προστατεύει και να αυγατίζει τα δισεκατομμύρια των μονοπωλίων και να ματώνει τους λαούς, μεταφορικά και κυριολεκτικά. (...)

Θα τους βρείτε στα ψηφοδέλτια των παρατάξεών τους στον δήμο Αγίου Δημητρίου, να επιδίδονται σε ένα αποκρουστικό αλισβερίσι εδρών και αντιδημαρχιών, να παζαρεύουν για τη θέση τους, για την καρέκλα τους την επόμενη των εκλογών, ώστε όλοι μαζί, πλην της "Λαϊκής Συσπείρωσης", να φροντίσουν να διοικηθεί ο δήμος ως επιχείρηση, με ανταποδοτικότητα, φορολεηλασία του λαϊκού εισοδήματος, με τη λογική του πτωχοκομείου και των ελάχιστων παροχών στην Παιδεία, τον Αθλητισμό, τον Πολιτισμό, την Υγεία, την Πρόνοια. Απέναντι σε αυτούς τους υποτιθέμενους μεσσίες, διαχειριστές της εξαθλίωσης του λαού και θεματοφύλακες των συμφερόντων των μεγαλο-επιχειρηματιών, των μονοπωλίων, θα βρείτε εμάς, τους κομμουνιστές, τους αγωνιστές που συμμετέχουμε στα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" και του ΚΚΕ.

Μας γνωρίζετε:

Από την πρωτοπόρα στάση μας στο κίνημα. Με το προσωπικό μας παράδειγμα μπήκαμε μπροστά όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια για τον λαό μας, ώστε να υπερασπιστούμε τα λαϊκά δικαιώματα.

Βάλαμε εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική που τη βιώνουμε με την απληρωσιά, τις καθυστερήσεις πληρωμών, την ευελιξία με την εφαρμογή κάθε μορφής απασχολησιμότητας, όπως ονομάζει τώρα πια η ΕΕ την εργασία.

Πρωτοστατούμε στην ανασυγκρότηση του εργατικού - λαϊκού κινήματος, ώστε να έχουμε συνδικάτα των εργατών και όχι των εργοδοτών, όπως βροντοφωνάξαμε στην Καλαμάτα, εμποδίζοντας τους εργατοπατέρες να κάτσουν στο σβέρκο της εργατικής τάξης, στήνοντας συνέδριο της ΓΣΕΕ με νοθείες και μαφιόζικες πρακτικές.

Αναδείξαμε πώς προχώρησαν σκληρά αντεργατικά μέτρα πρώτα από όλα μέσα από τους δήμους, όπου συναντάμε κοινωφελίτες, ορισμένου χρόνου, συμβασιούχους έργου, αορίστου και μόνιμους με πετσοκομμένους μισθούς και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Παλεύουμε σταθερά, μαχητικά για τη μονιμοποίηση εδώ και τώρα όλων, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, όπως των σχολικών καθαριστριών, που η Δημοτική Αρχή, αντί να υπερασπιστεί το δικαίωμά τους στην εργασία μετά από χρόνια δύσκολης ανθυγιεινής δουλειάς, τις στέλνει να σκάνε λεφτά στους εργατολόγους για να βρουν το δίκιο τους και την ίδια στιγμή βάζει τους συλλόγους γονέων να πληρώνουν από την τσέπη τους για την κάλυψη αυτής της ανάγκης στα σχολεία.

Παλεύουμε για αναβαθμισμένες κοινωνικές υπηρεσίες που θα καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες μας. Η λογική του πτωχοκομείου που καλλιεργεί η Δημοτική Αρχή μαζί με τις υπόλοιπες παρατάξεις μας βρίσκει αντίθετους. (....) Στις υπηρεσίες Πρόνοιας, με κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους διαθέσιμους για τους δημότες, που θα συνδέονται με τα σχολεία και τις δομές προσχολικής αγωγής. Στα δημοτικά ιατρεία με γιατρούς και υγειονομικό προσωπικό.

Κουραστήκαμε να τους ακούμε να μιλάνε για την αναβάθμιση του Μπραχαμίου, αυτούς που χρόνια τώρα διοικούν εναλλάξ τον δήμο και έχουν ευθύνη για την υποβάθμιση της περιοχής. (...) Τη στιγμή που ο Ασύρματος ανήκει πλέον στο Υπερταμείο, εγγύηση δηλαδή για τους δανειστές, το ρέμα της Πικροδάφνης βαλτώνει και τα πρανή υποχωρούν συνεχώς, με τα κυκλοφοριακά προβλήματα να χρονίζουν, οι χώροι στάθμευσης στα πολυσύχναστα σημεία ανύπαρκτοι και τα πρόστιμα ΚΟΚ να τρέχουν, με ελάχιστους ελεύθερους χώρους προσβάσιμους από τον λαό και τη νεολαία μας.

(...) Δεν λένε κουβέντα για το πού κατευθύνει η Περιφέρεια τα εκατομμύρια που βγαίνουν από τον ιδρώτα του λαού μας. Σε έργα που βρίσκονται μακριά από τις λαϊκές ανάγκες, μάλιστα μπαίνουν εμπόδιο στην εξυπηρέτησή τους. 150 εκ. έχουν προϋπολογίσει για την ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου, που προχωράει ρολόι, παραχώρηση από την κυβέρνηση, μελέτες του Ιδρύματος Νιάρχος και έργα, όλα με fast track διαδικασίες...Και για τον Ασύρματο...ακόμη περιμένουμε τις πολεοδομικές - ρυμοτομικές ρυθμίσεις. Μας λέει η Δημοτική Αρχή, τι διαφορετικό θα κάναμε εμείς για τον Ασύρματο. Θα μπαίναμε μέσα! Θα ξεκινάγαμε άμεσα την ανάπλασή του, με ό,τι δυνατότητες έχουν οι τεχνικές υπηρεσίες και ξέρουμε καλά ότι σε αυτόν τον αγώνα θα ακολουθήσει ο λαός του Ασυρμάτου και του Μπραχαμίου συνολικά. Και έτσι θα αναγκάζαμε την κυβέρνηση και την Περιφέρεια να προχωρήσουν άμεσα στη χρηματοδότηση αυτού του έργου ανάσας για την περιοχή.

Αθηναϊκή ριβιέρα λένε θα φτιάξουν στο παραλιακό μέτωπο και ο Μπραχαμιώτης θα περιμένει στο λιοπύρι κάθε μία ώρα τη δημοτική συγκοινωνία για να πάει μέχρι τη Θεομήτορος και από εκεί την υποβαθμισμένη και ακριβή συγκοινωνία του ΟΑΣΑ, για να φτάσει σε μία παραλία που έχει απαγορευτική είσοδο για το εισόδημά του (αυτό το σχέδιο ακούσαμε από τη δήμαρχο σε συνέντευξή της για τη συνεισφορά της ως προς τη σύνδεση του Μπραχαμίου με τους παραλιακούς δήμους). Θα βλέπουμε τη θάλασσα από τις καφετέριες του "Metro Mall", ειδικά τώρα που η Δημοτική Αρχή εξασφάλισε 4,5 εκατομμύρια από την Περιφέρεια για την ανάπλαση της περιοχής γύρω από αυτό, ώστε να γίνει η βιτρίνα, η υπερ-τοπική μας αγορά, εκτοπίζοντας μια και καλή τους μικρούς επαγγελματίες της περιοχής.

Πώς θα μπορούσαν άλλωστε να τοποθετηθούν διαφορετικά οι λοιπές παρατάξεις του Μπραχαμίου σε αυτά τα ζητήματα, όταν σουλατσάρουν όλες αυτές τις μέρες αγκαζέ με τους υποψηφίους που στηρίζουν σε Περιφέρεια, αλλά και βουλευτές των κομμάτων τους, που κατά τα άλλα δεν έχουν τη στήριξή τους...Βλέπουμε τη Δημοτική Αρχή με τους περιφερειακούς συμβούλους Νοτίου Τομέα της Δούρου, του ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή, αλλά για να μην την αδικούμε, καλοπιάνει και τον Οικονομάκο, παλιό συναγωνιστή της στο ΠΑΣΟΚ που κατεβαίνει με τον Σγουρό, με το ΠΑΣΟΚ δηλαδή, και συνάμα σπρώχνει και ψήφους στον Πατούλη, της ΝΔ, γιατί έχει και εκεί δικό της παιδί υποψήφιο. Υπερκομματική λέει, αλλά στην πραγματικότητα αποδεικνύεται πώς εξανεμίζονται οι διαφορές τους μπροστά στις στρατηγικές τους συγκλίσεις. Βλέπουμε την τοπική του ΣΥΡΙΖΑ να γκρινιάζει που η Δούρου στηρίζει την Ανδρούτσου και να προσπαθεί να χαράξει διαχωριστικές γραμμές με τη Δημοτική Αρχή, στον α' γύρο φυσικά, γιατί τη δεύτερη Κυριακή, αλλά και μετά τις εκλογές, το έχει δεδομένο ότι θα πάει μαζί με την παράταξη της Ανδρούτσου, αυτό άλλωστε έκανε έως τώρα. Και κάπου εκεί συναντάμε και την παράταξη του Λασκαρίδη, του συνεχιστή του Παπαδακάκη, να προσπαθεί να αναβαπτιστεί σε εναλλακτική πρόταση, με τα ίδια φθαρμένα πρόσωπα του ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ) στην περιοχή. Από κοντά και οι παρατάξεις της ΝΔ, με γνωστούς ακροδεξιούς του Μπραχαμίου, μοιρασμένους και στις δύο, να διαγωνίζονται ποιος θα φέρει περισσότερους βουλευτές και περιφερειακούς υποψηφίους της ΝΔ, ο καθένας στις συγκεντρώσεις τους.

Στηρίζουμε το ΚΚΕ και τη "Λαϊκή Συσπείρωση" γιατί αγωνιζόμαστε για την κάλυψη των αναγκών των νέων ανθρώπων. Γιατί οι ανάγκες της νεολαίας μας δεν χωράνε στους χώρους εποπτευόμενης χρήσης των ναρκωτικών, τα λεγόμενα shooting rooms, και στα μαγαζιά κάνναβης. Αυτή είναι η πρόοδος του ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζουν όλα τα άλλα κόμματα μαζί. Εδώ στο Μπραχάμι, μία φτωχογειτονιά που χρόνια τώρα αντιμετωπίζει το πρόβλημα των ναρκωτικών, υπάρχει παντελής αδιαφορία από τις Δημοτικές Αρχές διαχρονικά. Να οργανώνουν διαφημιστικές καμπάνιες μέσα στα σχολεία χορηγών - εταιρειών ξέρουν, να κάνουν όμως ενημερώσεις σε συνεργασία με φορείς πρόληψης και κέντρα απεξάρτησης τους είναι άγνωστο.(....) Η θέση των νέων είναι στον αγώνα για ολόπλευρη μόρφωση με σχολεία σύγχρονα, για υποδομές Αθλητισμού, Πολιτισμού, ελεύθερων χώρων που θα έχουν δωρεάν πρόσβαση όλες τις ώρες της ημέρας. Γι' αυτά αγωνιζόμαστε, αυτά βάζουμε μπροστά στις διεκδικήσεις μας.

Παλεύουμε κόντρα στον φασισμό, κόντρα στο σύστημα, τον καπιταλισμό, που τον γεννά και τον αξιοποιεί για να τσακίσει το κίνημα. Μόνο αυτός ο αγώνας μπορεί να βάλει τη ναζιστική Χρυσή Αυγή και τους λοιπούς φασίστες στο περιθώριο, ώστε να μη δηλητηριάζουν με το ρατσιστικό δηλητήριο τους νέους και τον λαό μας. Όσοι σφιχταγκαλιάζονται στα δήθεν αντιφασιστικά μέτωπα μαζί με τα δεκανίκια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στο Μπραχάμι, μόνο θολούρα καλλιεργούν. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ φέρει βαριές ευθύνες, δίνει αέρα στα πανιά της ΧΑ, όταν συγκυβερνούσε τόσα χρόνια με τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ, όταν αναθεωρεί τον ποινικό κώδικα για να ρίξει στα μαλακά τη Χρυσή Αυγή μετά την έκβαση μίας δίκης που καθυστερεί συστηματικά, όταν προσκυνάει την ΕΕ που εξισώνει τον κομμουνισμό με τον φασισμό, όταν έχει γεμίσει την Ελλάδα με ΝΑΤΟϊκές βάσεις θανάτου και έχει γίνει ο σημαιοφόρος του δολοφονικού ΝΑΤΟ στην ευρύτερη περιοχή. Στις ερχόμενες εκλογές ενισχύουμε το ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες για να τσακίσουμε τη Χρυσή Αυγή από την 3η θέση, για να βγει δυναμωμένο το λαϊκό κίνημα και να τους στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας».

Ακολούθησαν παρεμβάσεις από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι ανέδειξαν συγκεκριμένες πτυχές της αντιλαϊκής πολιτικής (Παιδεία, Αθλητισμό, Μεταφορές) και πώς εκφράζεται στους δήμους και τους λόγους, οι οποίοι θα πρέπει να δυναμώσουν το ΚΚΕ παντού.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» όπως παρουσιάστηκαν είναι οι εξής:

1. Αβραμίδου Κατερίνα. Είναι 26 ετών, μαθηματικός, εργάζεται ως λογίστρια σε εταιρεία RΒnb και είναι μέλος του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού.

2. Αρναούτης Χρήστος. Επί σειρά ετών, 12 για την ακρίβεια, δημοτικός σύμβουλος με τους συνδυασμούς του ΚΚΕ, με συμμετοχή σε Επιτροπές του δήμου, με μακροχρόνια δράση στην Ένωση των ΕΒΕ Μπραχαμίου και στο γονεϊκό κίνημα της περιοχής. Είναι 65 ετών, είναι βιοτέχνης - επαγγελματίας στρωμάτων.

3. Αυγέρης Θοδωρής. Είναι μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, εργάζεται σε εταιρεία πληροφορικής και είναι μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών. Είναι 39 ετών.

4. Βγενά Κατερίνα. Είναι τελειόφοιτος στο τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής Παντείου Πανεπιστημίου και μέλος του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού και του Συλλόγου Φοιτητών. Είναι 27 ετών, άνεργη.

5. Βογόγια Σεβασμία. Είναι μαθηματικός, εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στην ΚΑΡ, είναι μέλος του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, 35 ετών.

6. Βρεττός Χρήστος. Εργαζόταν στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Σήμερα είναι συνταξιούχος και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων. Είναι 64 ετών.

7. Γεωργακάκη Δήμητρα. Είναι φιλόλογος, 29 ετών. Εργάζεται ως σερβιτόρα και είναι μέλος του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού.

8. Γεωργακόπουλος Βαγγέλης. Είναι αυτοαπασχολούμενος, φυσιοθεραπευτής, μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών, δραστηριοποιείται στον Σύλλογο και την Ένωση Γονέων. Είναι 42 ετών.

9. Γεωργοπούλου Αθηνά. Είναι 20 ετών και σπουδάζει Γεωγραφία στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Είναι μέλος του Συλλόγου Φοιτητών, συμμετέχει στη θεατρική ομάδα της σχολής της, είναι μέλος του Συλλόγου Πρασινιωτών Αθήνας.

10. Γιαννάκης Δημήτριος. Είναι συνταξιούχος από τα ΜΜΕ. Μέλος του Σωματείου Συνταξιούχων ΕΤΑΜ-ΜΜΕ και μέλος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ, 67 ετών.

11. Γιαννέζος Αναστάσιος. Δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και των συνδυασμών που στήριζε το ΚΚΕ από το 2006. Είναι 67 ετών, συνταξιούχος οικοδόμος, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ της περιοχής. Από τα ιδρυτικά μέλη του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας.

12. Γκούσαρης Κωνσταντίνος. Είναι 33 ετών, εργαζόμενος σε βιοτεχνία κατασκευής γκαραζόπορτων, μέλος του Συνδικάτου Μετάλλου.

13. Δαφνής Αντώνης. Είναι αυτοαπασχολούμενος λογιστής, αντιπρόεδρος του Συλλόγου ΕΒΕ Μπραχαμίου, μέλος της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Αττικής, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων, 36 ετών.

14. Ζαφειρούλης Βασίλης. Είναι ηλεκτρολόγος μοτοσυκλετών, απασχολείται στο συνεργείο μοτοσυκλετών που διαθέτει. Είναι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου ΕΒΕ Μπραχαμίου, μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ηλεκτρολόγων Αυτοκινήτων, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» του 2014. Είναι εκλεγμένος στην Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας, εκπρόσωπος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στη Σχολική Επιτροπή. Είναι 59 ετών.

15. Ζώτου Βασιλική. Είναι λογίστρια, άνεργη, 53 ετών, μέλος της Ένωσης Επαγγελματιών Λογιστών Πρωτευούσης και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Μπραχαμίου.

16. Ιορδανίδης Αντώνης. Είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός, εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε τεχνική εταιρεία. Είναι 35 ετών, στο Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών κι επικεφαλής της Λαϊκής Επιτροπής Μπραχαμίου.

17. Καζαντζίδης Λάζαρος. 67 χρονών, αυτοκινητιστής με δραστηριότητα για πολλά χρόνια στον ερασιτεχνικό αθλητισμό μέσω του ΔΣ του Αθλητικού σωματείου Κρόνος.

18. Καλαμπόγια-Βαβρίνοβιτς Δέσποινα. Είναι μηχανικός Η/Υ, εκπαιδευτικός στο ΕΠΑΛ Ελληνικού. Είναι 55 ετών και έχει αναπτύξει δράση με το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών. Είναι κόρη του ιστορικού στελέχους του ΚΚΕ Αντώνη Καλαμπόγια, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.

19. Καλιθινού Ειρήνη. Είναι φυσικός, 28 ετών κι εργάζεται ως εκπαιδευτικός σε Steam-Robotics, μέλος του Σωματείου Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών.

20. Καρναχωρίτης Αρίστος. Είναι 33 ετών, λιθογράφος κι εργάζεται σε ιδιωτική εταιρεία, μέλος του Συνδικάτου Τύπου και Χάρτου. Ήταν επί σειρά ετών πρωταθλητής βάδην, είναι μέλος του ΟΦΚΑ «Οδυσσέας» Αγίου Δημητρίου.

21. Κατσίκας Θανάσης. Είναι 30 ετών, αυτοαπασχολούμενος υδραυλικός, μέλος του Συλλόγου ΕΒΕ Μπραχαμίου.

22. Κατσιμίγα Σταυρούλα. Εργάζεται στον δήμο Αγ. Δημητρίου ως συμβασιούχος «κοινωφελούς εργασίας» 8μηνης διάρκειας του ΟΑΕΔ, μέλος της Παναττικής Επιτροπής Αγώνα των Εργαζομένων της «κοινωφελούς εργασίας» και του Συνδικάτου ΟΤΑ, πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αγ. Δημητρίου που ανήκει στην ΟΓΕ. Είναι 51 ετών.

23. Κατσώτη Σοφία. Από τη δεκαετία του '80 συμμετέχει αδιάλειπτα στους αγώνες για να παραμείνει το πάρκο του Ασυρμάτου ανοιχτό για τις λαϊκές οικογένειες της περιοχής και όλου του Μπραχαμίου. Ήταν ανάμεσα στους πρωτοπόρους που οργάνωσαν τους αγώνες αυτούς. Συμμετείχε στον Σύλλογο Ασυρμάτου. Είναι 63 ετών και μέλος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ.

24. Κλειτσινάρης Θέμης. Είναι πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου ΕΒΕ Αγ. Δημητρίου. Είναι 58 ετών, υποδηματοποιός, έχει βιοτεχνία υποδημάτων.

25. Κύργιου Ελένη. Είναι γιατρός, αναισθησιολόγος στον «Ευαγγελισμό», αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Είναι 55 ετών.

26. Κυριαζής Θωμάς. Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής στο 15ο Δημοτικό Σχολείο. Συνεργάτης εθνικός προπονητής του ΣΕΓΑΣ στα αγωνίσματα ρίψεων. Εκλεγμένος αντιπρόσωπος της ΔΟΕ και στον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αγίου Δημητρίου με την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών, που συσπειρώνεται στο ΠΑΜΕ. Είναι 53 ετών.

27. Λάζος Αθανάσιος. Έχει κατάστημα αθλητικών ειδών, είναι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου ΕΒΕ Αγίου Δημητρίου, συμμετείχε για χρόνια στο γονεϊκό κίνημα. 58 ετών.

28. Λυκούρης Παναγιώτης. Εργαζόταν ως τορναδόρος, είναι μέλος του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ. Είναι 64 ετών.

29. Μελιτσιώτης Αλέξης. Είναι φυσικός, εργάζεται ως ερευνητής σε ιδιωτική εταιρεία. Είναι 33 ετών και μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών.

30. Μπαζιώνης Γιώργος. Απασχολείται στην Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία, έχει σπουδάσει Πληροφορική. Είναι 32 ετών και μέλος του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων.

31. Μπαρδαβούρας Κωνσταντίνος. Έχει σπουδάσει Πληροφορική κι εργάζεται στην «Cosmote». Είναι 35 ετών, μέλος του ΣΕΤΗΠ.

32. Μπουλούζου Δήμητρα. Είναι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου ΕΒΕ Αγ. Δημητρίου, 57 ετών κι έχει τυπογραφείο.

33. Νοικοκύρη Ευδοκία. Εργαζόταν ως εκπαιδευτικός, είναι 54 ετών και δραστηριοποιείται στο Σωματείο Συνταξιούχων. Κατάγεται από τη Μυτιλήνη, από οικογένεια αγωνιστών με το εργατικό - κομμουνιστικό κίνημα.

34. Πανάρετος Γιώργος. Είναι εργαζόμενος σε Γραφείο Τελετών, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων σε Γραφεία Τελετών. Είναι 59 ετών.

35. Παπαδόγιαννη Φωτεινή. Είναι οδηγός λεωφορείων, έχει αναπτύξει δράση με το ΠΑΜΕ Μεταφορών. Είναι 50 ετών, συμμετέχει στον Σύλλογο και την Ένωση Γονέων.

36. Πετρόπουλος Αιμίλιος. Είναι αυτοαπασχολούμενος τεχνολόγος γεωπόνος, κηποτεχνίτης. 37 ετών.

37. Πολλάτου Γιώτα. Είναι γυμνάστρια, αναπληρώτρια εκπαιδευτικός και δρα μέσα από τις γραμμές του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών. Είναι 39 ετών, μέλος του Συλλόγου Γονέων παιδιών με ειδικές ανάγκες.

38. Σαββάτης Εμμανουήλ. Εργάζεται ως οικοδόμος, είναι 36 ετών και συμμετέχει στο Συνδικάτο Οικοδόμων.

39. Σκιαδιώτη Τζένη. Είναι μηχανικός Η/Υ κι εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία Λογισμικού. Είναι 31 ετών και μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών.

40. Τζιόγκας Κωνσταντίνος. Έχει ταβέρνα, είναι 51 ετών και μέλος του Συλλόγου ΕΒΕ Αγ. Δημητρίου.

41. Τσέκερης Χρήστος. Είναι αυτοαπασχολούμενος ψυκτικός, 39 ετών.