Παρασκευή 22/03/2019 - 12:55

Συνέντευξη του Ν. Σοφιανού στο «aftodioikisi.gr» (VIDEO)

Η στήριξη της σκληρής καθημερινότητας των πολιτών της Αθήνας μέσω της στήριξης του εισοδήματός τους θεωρεί πως είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνει μια δημοτική αρχή την επόμενη μέρα των εκλογών ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο webtv του «aftodioikisi.gr», ο Ν. Σοφιανός χαρακτηρίζει ως κρίσιμο ζήτημα τη δημοτική φορολογία και πιστεύει πως ο Δήμος Αθηναίων θα πρέπει να προχωρήσει σε δραστική μείωσή της.

Για το ζήτημα της μονιμοποίησης των συμβασιούχων, τόνισε πως θα στηρίξει τους εργαζόμενους σε όλους τους αγώνες τους για σταθερή και μόνιμη εργασία.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα της καθαριότητας και τη συνεργασία με ιδιώτες, ο Ν. Σοφιανός ξεκαθάρισε πως είναι αντίθετος σε οποιαδήποτε μορφή ιδιωτικοποίησης, η οποία έχει περάσει και είναι καθεστώς στους δήμους. Επίσης ανέφερε πως ήδη ο δήμος σήμερα έχει ιδιωτικοποιήσει πολλές πλευρές του τομέα καθαριότητας.