Σάββατο 23/03/2019 - 18:06
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΝΙΚΑΙΑΣ - ΡΕΝΤΗ

Περιοδεία στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πλάτωνα στη Νίκαια (ΦΩΤΟ)

Περιοδεία στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πλάτωνα στη Νίκαια πραγματοποίησε την Παρασκευή 22 Μάρτη η «Λαϊκή Συσπείρωση» Νίκαιας - Ρέντη με τον υποψήφιο δήμαρχο Παναγιώτη Κατηφέ και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους από το χώρο του αθλητισμού.

Στην περιοδεία συμμετείχε και ο Δαμιανός Λέκκος, προπονητής κολύμβησης στην «Άρτεμις» και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» μοίρασε την ανακοίνωση με τις θέσεις της για τον αθλητισμό.

Στο κλειστό κολυμβητήριο το κλιμάκιο μίλησε με τους γονείς των μικρών αθλητών και έγιναν δέκτες παραπόνων για την καθαριότητα της πισίνας και των αποδυτηρίων. Επίσης αρκετοί γονείς έθεσαν το ζήτημα της δυνατότητας πρόσβασης των κατοίκων στην πισίνα μέσα από προγράμματα του δήμου σε ώρες που θα εξυπηρετεί τους εργαζόμενους.

Επιπλέον το κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» συνομίλησε με γονείς και αθλητές από τη ρυθμική γυμναστική αλλά και το μπάσκετ, ενώ πραγματοποίησε συνάντηση με αθλητές και τους προπονητές της ομάδας μπάσκετ του Άρη Νικαίας και της εφηβικής ομάδας μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας.

Ο Παναγιώτης Κατηφές κάλεσε γονείς και αθλητές να συμπορευτούν με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και το ΚΚΕ στον αγώνα να αναδειχθεί ο μαζικός λαϊκός αθλητισμός στην πόλη μέσα από τα δωρεάν προγράμματα που οφείλει να έχει ο δήμος και τη στήριξη των ερασιτεχνικών σωματείων διεκδικώντας τα έργα και τις αθλητικές υποδομές που έχει ανάγκη η πόλη. Εξέφρασε επίσης την αντίθεση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον εμπορευματοποιημένο αθλητισμό της βίας και του ντόπινγκ.