Πέμπτη 28/03/2019 - 14:39
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ

Συνάντηση με το ΔΣ του ποδοσφαιρικού σωματείου «Σούλι Παραμυθιάς»

Με τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού συλλόγου «Σούλι» συναντήθηκαν την Τετάρτη 27 Μάρτη ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Ηλίας Κουτσής και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Θόδωρος Μπρέστας.

Οι εκπρόσωποι της «Λαϊκής Συσπείρωσης« εξήραν το έργο που γίνεται στο σωματείο, την πολύ καλή πορεία της ομάδας, τη δουλειά στα «φυτώρια», αλλά και το καλό κλίμα του φίλαθλου κοινού της πόλης.

Στη συνέχεια η συζήτηση επικεντρώθηκε στα σοβαρά προβλήματα υποχρηματοδότησης του ερασιτεχνικού αθλητισμού, στην έλλειψη προσωπικού στο γήπεδο, στα ζητήματα συντήρησης των εγκαταστάσεων και στον εθελοντισμό των μελών του ΔΣ του Συλλόγου που υποκαθιστά σε πολλές λειτουργίες το κράτος.

Οι εκπρόσωποι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κάλεσαν τα μέλη του σωματείου να δουν τα παραπάνω προβλήματα υπό το πρίσμα των πολιτικών αιτιών που τα γεννούν και να στηρίξουν τη «Λαϊκή Συσπείρωση» ώστε και στο δήμο και στην Περιφέρεια να δοθεί αποφασιστικός αγώνας για τη στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού.