Δευτέρα 01/04/2019 - 14:28
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»

Παρουσίαση υποψηφίων στο Δήμο Βύρωνα (ΦΩΤΟ)

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου Βύρωνα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 31 Μάρτη η παρουσίαση του μεγαλύτερου μέρους των υποψήφιων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Βύρωνα.

Σε κλίμα ενθουσιασμού από τους παρευρισκόμενους, ο Βαγγέλης Γείτονας, υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα, από το βήμα της εκδήλωσης, τόνισε πως η ισχυροποίηση του ΚΚΕ παντού είναι η μόνη ελπίδα που μπορεί να έχει ο λαός και η νεολαία και ανέδειξε τις πραγματικές ανάγκες. (Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ομιλία σε μορφή PDF).

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Θέμης Γκιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Οι υποψήφιοι στο Δήμο Βύρωνα

  1. Αποστόλου Χρυσούλα, υπάλληλος της ΕΥΔΑΠ. Μέλος της Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας των Εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ
  2. Αρώνης Στέφανος, 46 ετών. Εργαζόμενος - πωλητής στο χώρο του βιβλίου. Μέλος του ΔΣ του Σσυλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 7ου δημοτικού σχολείου,εκλεγμένος αντιπρόσωπός του στην ένωση γονέων και μέλος του συλλόγου εμποροϋπαλλήλων Αθήνας
  3. Αυγέρης Βασίλης. Εργαζόμενος στο χώρο του φαρμάκου, αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ του Συνδικάτου Εργαζομένων Φαρμάκου Αττικής
  4. Βαρσαγάκης Γιώργος. Πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Πειραιά, εργαζόμενος στο χώρο της πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα, γραμματέας της Ένωσης Γονέων Βύρωνα.
  5. Βρεττάκης Γιώργος. Δασολόγος, απόφοιτος του ΑΠΘ με μεταπτυχιακές σπουδές στη Δασική Εδαφολογία. Μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών, εκλεγμένος με το ΠΑΜΕ στη ΓΣ του ΓΕΩΤΕΕ. Εκπρόσωπος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Επιτροπή Περιβάλλοντος του Δήμου Βύρωνα
  6. Δαρλαγιάννης Τάκης, ξυλουργός
  7. Δάρρα Αθηνά. Υποψήφια διδάκτωρ του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του ΑΠΘ, εργαζόμενη στην ιδιωτική εκπαίδευση, μέλος του Σωματείου Εργαζομένων σε Μονάδες Ιδρύματα Σχολεία Ειδικής Αγωγής.
  8. Δριμάλα Θεοδώρα. Δασκάλα στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Βύρωνα. Ήταν για 10 χρόνια πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βύρωνα - Καισαριανής - Παγκρατίου «Ρόζα Ιμβριώτη», από το 2010 εκλεγμένη με το ΠΑΜΕ στο ΔΣ της ΔΟΕ, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ.
  9. Καλύβας Βασίλης. Απόφοιτος της Σχολής Εμπορίας και Διαφήμισης στο ΤΕΙ Αθήνας. Εργάζεται ως λογιστής στον κλάδο του Τουρισμού, μέλος της Ενωσης Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Γυμνασίου, πρόεδρος του Παραρτήματος Βύρωνα - Καισαριανής του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών.
  10. Καραγιάννης Γιώργος. Απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου με μεταπτυχιακές σπουδές στις Πολιτικές Επιστήμες. Ιδιωτικός υπάλληλος, αντιπρόεδρος του Παραρτήματος Βύρωνα της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ.
  11. Καραπάνου Ελευθερία. Εμποροϋπάλληλος, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας
  12. Καρπουζλής Παναγιώτης. Διπλωματούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός. Εργαζόμενος στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας στον κλάδο των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας. Συνδικαλιστής με το ΠΑΜΕ, μέλος της «Ενωτικής Συνδικαλιστικής Κίνησης» Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας
  13. Κατωπόδης Χάρης. Καθηγητής Χημείας στην ιδιωτική εκπαίδευση, μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων στην ιδιωτική εκπαίδευση «Ο Βύρωνας»
  14. Κουτσουμπού Όλγα. Συνταξιούχος, πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ Βύρωνα.
  15. Κραουνάκης Γιώργος. Χειριστής μηχανημάτων στην εταιρεία «ΑΚΤΩΡ». Την περίοδο 2011-2017 αντιπρόεδρος και από το 2017 μέχρι σήμερα γενικός γραμματέας στο Πανελλήνιο Σωματείο Χειριστών Μηχανημάτων Τεχνικών Έργων. Αθλητής της ομάδας χάντμπολ του Αθηναϊκού.
  16. Κυρικλάκης Μάνος. Αυτοαπασχολούμενος, πρόεδρος της Ένωσης ΕΒΕ Βύρωνα
  17. Λατσάρα Ξένια, ιδιωτική υπάλληλος
  18. Λεμονάς Μιχάλης. Οικονομολόγος - φοροτεχνικός. Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, μέλος της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Αττικής και της Ένωσης ΕΒΕ Βύρωνα.
  19. Λευκαδίτης Άρης. Δικηγόρος, απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών και της Σχολής Ναυτιλιακών στον Πειραιά. Εκλεγμένος στο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα.
  20. Λιναρδάκης Σπύρος. Οικοδόμος, μέλος της διοίκησης του Παραρτήματος Βύρωνα - Καισαριανής - Ζωγράφου του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας.
  21. Μαλαπέτσας Διονύσης. Απόφοιτος του Τμήματος Πληροφορικής, κάτοχος μεταπτυχιακού στον ίδιο κλάδο. Εργάζεται εποχικά ως εμποροϋπάλληλος, μέλος του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας.
  22. Μάλιος Βαγγέλης. Πρώην εργαζόμενος του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Αγίου Κοσμά, προπονητής ποδοσφαίρου.
  23. Μαραβέλιας Μιχάλης. Ιδιωτικός υπάλληλος, αντιπρόεδρος του Παραρτήματος Βύρωνα - Καισαριανής του ΕΣΥΝ.
  24. Μπουγάνη - Φορτοτήρα Τασία. Συνταξιούχος εκπαιδευτικός.
  25. Νταγκλαράς Μιχάλης. Διακοσμητής, μέλος του ΔΣ και ταμίας της Ένωσης ΕΒΕ Βύρωνα και μέλος του ΔΣ του Παραρτήματος Βύρωνα της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ
  26. Ξυδάκη Πανωραία. Πτυχιούχος τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Κρήτης με ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή. Μέλος του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Βύρωνα και του Σωματείου Εργαζομένων σε Μονάδες Ιδρύματα Σχολεία Ειδικής Αγωγής
  27. Οικονόμου Σπύρος. Φανοποιός
  28. Παπαπέτρος Γιώργος. Οικονομολόγος, πτυχιούχος Πανεπιστημίου Πειραιά. Τραπεζικός υπάλληλος στην Attica Bank, αθλητής του αγωνιστικού μπριτζ.
  29. Πετρίδης Μανώλης. Νηπιαγωγός, γραμματέας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ «Ρόζα ιμβριώτη», μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων Βύρωνα.
  30. Ρογκάκος Βαγγέλης. Αυτοαπασχολούμενος, ιδιοκτήτης καφετέριας, μέλος του ΔΣ της Ένωσης ΕΒΕ Βύρωνα.
  31. Σαΐτης Γιάννης. Ταξίαρχος του Τεχνικού Σώματος εν αποστρατεία. Μέλος της Κίνησης για την Εθνική Άμυνα (ΚΕΘΑ), επί χρόνια μέλος της Επιτροπής Ειρήνης
  32. Σιούλη Μελίνα. Δικηγόρος
  33. Σφαρνά - Κοτσαρίνη Ερμιόνη. Άνεργη, μέλος του ΔΣ του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Βύρωνα, μέλος του Παραρτήματος Βύρωνα της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και των Πολιτιστικών Συλλόγων της Ένωσης Ηπειρωτών Βύρωνα και «Ρωμιοσύνη»
  34. Τζίκας Γιάννης. Ξυλουργός
  35. Τόλος Δημήτρης. Εμποροϋπάλληλος, μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας
  36. Τσίγκα Αλεξάνδρα. Αυτοαπασχολούμενη, μέλος του ΔΣ της Ένωσης ΕΒΕ Βύρωνα
  37. Τσόκα Αικατερίνη. Συνταξιούχος εκπαιδευτικός
  38. Τσουρδαλάκη Δανάη. Χημικός μηχανικός, μέλος του ΤΕΕ, ιδιωτική υπάλληλος. Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Βύρωνα
  39. Φωτιάδης Δημήτρης. Γεωπόνος, μέλος του ΔΣ του Παραρτήματος Βύρωνα της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ
  40. Χουλιαράς Θανάσης. Αυτοαπασχολούμενος. Απόφοιτος ΠΑΠΕΙ, με μεταπτυχιακό στις πολιτισμικές και κινηματογραφικές σπουδές του ΕΚΠΑ. Μουσικός - τραγουδιστής
  41. Χωροπίδου Μάρω. Τελειόφοιτη του Τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας στο ΕΚΠΑ, εργαζόμενη στην Ειδική Εγωγή. Μέλος του Σωματείου Εργαζομένων σε Μονάδες Ιδρύματα Σχολεία Ειδικής Αγωγής.
Συνημμένα Αρχεία