Πέμπτη 04/04/2019 - 23:54
ΚΟ ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Εκδήλωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Πνευματικό Κέντρο Πελασγίας (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Απρίλη στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Πελασγίας μετά από πρόσκληση της ΚΟ Πελασγίας του ΚΚΕ εκδήλωση - συζήτηση της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Μίλησαν ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και η Βαγγελιώ Καρκάνη, υποψήφια δήμαρχος Στυλίδας.

Στην ομιλία του ο Κ. Μπασδέκης κάλεσε τους εργαζόμενους να φτάσουν μέχρι την κάλπη κρίνοντας με βάση αυτό που ζουν, αλλά και εκτιμώντας τη στάση του ΚΚΕ, των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» μπροστά σε κάθε λαϊκό πρόβλημα.

Βλέποντας τη στρατηγική σύμπλευση όλων των άλλων δυνάμεων, να αναλογιστούν ότι αυτό που σήμερα έχουν ανάγκη είναι να δυναμώσει με κάθε τρόπο η αντίσταση, η λαϊκή αντιπολίτευση στην πολιτική που υπηρετούν ΕΕ, κυβερνήσεις και Τοπική Διοίκηση.

Σημείωσε ότι αυτό που σήμερα έχουν ανάγκη οι εργαζόμενοι είναι εκλεγμένους που θα είναι σύμμαχοι και υποστηρικτές στον αγώνα τους και όχι υπονομευτές του, τονίζοντας ότι οι κομμουνιστές, οι εργαζόμενοι που συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δεν έλειψαν και δεν λείπουν από κανέναν μικρό και μεγάλο αγώνα.