Πέμπτη 04/04/2019 - 15:56
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΚΑΡΥΣΤΟΥ

Παρουσιάστηκαν οι πρώτοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι (ΦΩΤΟ)

Παρουσιάστηκαν σήμερα οι πρώτοι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το Δήμο Καρύστου, του ψηφοδελτίου που στηρίζει το ΚΚΕ, με υποψήφιο δήμαρχο το Δημήτρη Παρασκευά.

Όπως τονίζεται, οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» «είναι δοκιμασμένοι αγωνιστές εργάτες, υπάλληλοι, επαγγελματίες, αγρότες, φοιτητές, συνταξιούχοι που συμμετέχουν στο εργατικό λαϊκό κίνημα. Είναι αμετακίνητοι στην πρώτη γραμμή των αγώνων του λαού! Εκεί θα βρίσκονται και την επόμενη μέρα των εκλογών! Είναι άνθρωποι που προέρχονται κι από άλλους πολιτικούς χώρους, που συμπορεύονται όμως με το ΚΚΕ στον αγώνα, στο κίνημα και τις εκλογές».

Οι πρώτοι υποψήφιοι

  • Αθανασίου Ευαγγελία. Γεννήθηκε στην Κάρυστο όπου κατοικεί μέχρι σήμερα. Απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Μεσολογγίου και φοιτήτρια του τμήματος Ελληνικού Πολιτισμού του ΕΑΠ. Αρχαιοφύλακας στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καρύστου. Μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων Φύλαξης Αρχαιοτήτων (ΠΕΥΦΑ) και συμμετέχει στην Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Καρύστου.
  • Μπάνος Λάμπρος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαρμάρι. Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων. Εργάζεται ως Παιδίατρος στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Μέλος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας Πειραιά (ΕΙΝΑΠ). Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ιατρών Νοσοκομείου Ξάνθης.
  • Οικονομόπουλος Γεώργιος. Γεννήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια και κατοικεί στην Κάρυστο από το 1976. Συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος. Πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων Δήμου Καρύστου.
  • Παρασκευάς Χρήστος. Γεννήθηκε στην Κάρυστο όπου κατοικεί μέχρι σήμερα. Απόφοιτος Μέσης Τεχνικής Σχολής. Υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ. Μέλος της Ένωση Τεχνιτών ΔΕΗ (ΕΤΕ ΔΕΗ), συμμετέχει στην Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Καρύστου.
Η Ευαγγελία ΑθανασίουΟ Λάμπρος ΜπάνοςΟ Χρήστος ΠαρασκευάςΟ Γιώργος Οικονομόπουλος