Σάββατο 06/04/2019 - 22:40
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

Ανακοίνωση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων (ΦΩΤΟ)

«Αφήνουμε πίσω τα ψεύτικα διλήμματα, κάνουμε την πραγματική διαφορά με ΚΚΕ ισχυρό παντού», δηλώνει η «Λαϊκή Συσπείρωση» στον Δήμο Καρύστου, που ανακοινώνει νέους υποψηφίους που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιό της με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Παρασκευά.

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι δοκιμασμένοι αγωνιστές εργάτες, υπάλληλοι, επαγγελματίες, αγρότες, φοιτητές, συνταξιούχοι που συμμετέχουν στο εργατικό λαϊκό κίνημα. Είναι αμετακίνητοι στην πρώτη γραμμή των αγώνων του λαού! Εκεί θα βρίσκονται και την επόμενη μέρα των εκλογών! Είναι άνθρωποι που προέρχονται κι από άλλους πολιτικούς χώρους, που συμπορεύονται όμως με το ΚΚΕ στον αγώνα, στο κίνημα και τις εκλογές.

Στον Δήμο Καρύστου ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» των:

Κουσκουλής Δήμος. Γεννήθηκε στη Αθήνα και μεγάλωσε στο Αγρίνιο. Κατοικεί στο Μαρμάρι από το 1990. Απόφοιτος μέσης σχολής ηλεκτρολόγων. Επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης στο Μαρμάρι.

Κρομετίδης Σωτήρης. Γεννήθηκε στο Κιλκίς και κατοικεί στον Αετό Καρύστου. Συνταξιούχος Οικοδόμος. Μέλος του Συλλόγου Συνταξιούχων Δήμου Καρύστου.

Πανταζή Πηνελόπη. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Κατοικεί στο Μαρμάρι από το 2006. Αποφοίτησε από την Παιδαγωγική Ακαδημία του BrooklynCollege. Συνταξιούχος Δημόσιος υπάλληλος. Συμβάλει με εθελοντική εργασία στο σύλλογο προστασίας ΑμΕΑ «Χέρι-χέρι». Μέλος του Σωματείου Συνταξιούχων Πολιτικών Υπαλλήλων ΥΕΘΑ.

Σπανομαρκίδης Νίκος. Γεννήθηκε στην Κάρυστο, όπου κατοικεί μέχρι σήμερα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Ν. Υόρκης. Συνταξιούχος τραπεζοϋπάλληλος. Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Συνταξιούχων Δήμου Καρύστου. Στις περιφερειακές εκλογές τους 2014 ήταν υποψήφιος με την παράταξη «Στερεά σε νέα τροχιά» που στήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Αν. Στερεάς και Εύβοιας.

Δ. ΚουσκουλήςΣ. ΚρομετίδηςΠ. ΠανταζήΝ. Σπανομαρκίδης