Παρασκευή 24/05/2019 - 08:06

Δραστηριότητα των ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές

Εκδηλώσεις μπροστά στις εκλογικές μάχες και την ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ παντού, πραγματοποιούν οι Κομματικές Οργανώσεις. Συγκεκριμένα:

Παρασκευή 24 Μάη

- Στην Αθήνα ο Νίκος Σοφιανός μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας, στις 10.30 π.μ., θα περιοδεύσει στην Πατησίων (Άνω Πατήσια) και στις 7 μ.μ. στη Φωκίωνος Νέγρη.

- Στον Πειραιά, στη συμβολή των οδών Αντιπλοιάρχου Βλαχάκου και Παλαμηδίου στις 7.30 μ.μ., σε συγκέντρωση που διοργανώνει η ΚΟΒ Ε΄ Διαμερίσματος του ΚΚΕ, θα μιλήσουν η Διαμάντω Μανωλάκου μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια Δήμαρχος Πειραιά και ο Βασίλης Οικονόμου, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

- Στον Πειραιά, στη συμβολή των οδών Ζερβού και Γιαννοπούλου (μπροστά στο Γ1 ΚΑΠΗ) στις 7.30 μ.μ., σε συγκέντρωση της ΚΟΒ Γ’ - Δ’ Διαμερίσματος του ΚΚΕ, θα μιλήσουν η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πειραιά και η Έλσα Ζαμπέτα, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

- Στην Πετρούπολη στις 8 μ.μ. στη Στρογγυλή πλατεία θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Σίμος, Δήμαρχος Πετρούπολης και εκ νέου υποψήφιος.

- Στο Χαϊδάρι, στις 8 μ.μ. στο Παλατάκι, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Θα μιλήσει ο Μιχάλης Σελέκος, Δήμαρχος Χαϊδαρίου και εκ νέου υποψήφιος.

- Στην Καισαριανή, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Δημάρχου Π. Μακρή, θα μιλήσει ο Ηλίας Σταμέλος, δήμαρχος Καισαριανής και εκ νέου υποψήφιος.

- Τα εργοστάσια Α’ και Β’ της φαρμακοβιομηχανίας «ΒΙΑΝΕΞ» στις 11 π.μ. και τη φαρμακευτική εταιρεία «NOVARTIS» στη 1.30 μ.μ. θα επισκεφθεί η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

- Το ΝΑΤ θα επισκεφθεί στις 9.30 π.μ., ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

- Τις ναυτιλιακές εταιρείες MSC - SSC και «MSC Service Center» θα επισκεφθεί στις 10 π.μ. ο Θανάσης Ευαγγελάκης, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

- Το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής θα επισκεφθεί στις 11 π.μ., ο Μιχάλης Σοφικίτης, ταξίαρχος ε.α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ για να συζητήσει με το πολιτικό προσωπικό.

- Στην Πάτρα, στη συνοικία Ταραμπούρα (πλατεία Εργατικών Κατοικιών), στις 8 μ.μ. θα μιλήσει ο Διονύσης Αρβανιτάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ο Κώστας Πελετίδης, δήμαρχος Πάτρας και εκ νέου υποψήφιος και η Ηρα Κουρή, υποψήφια ευρωβουλευτής.

- Στη Θεσσαλονίκη, ο υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Σωτήρης Ζαριανόπουλος, θα περιοδεύσει στις 9 π.μ., σε τραπεζικά καταστήματα της πόλης, στις 12.30 το μεσημέρι θα παρουσιαστεί στην «Ε-Νet» και στις 6.30 μ.μ. θα περιοδεύσει στο Ντεπώ.

- Στη Λάρισα στις 9 μ.μ., στην παιδική χαρά της συνοικίας Ιπποκράτη θα μιλήσουν ο Πέτρος Κρίκης υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας και ο Ζήσης Γκαραλιάκος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας.

- Στην Ικαρία, στην πλατεία Αγ. Κήρυκου στις 9 μ.μ., θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Ικαρίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Νίκος Λαρδάς.

- Στην Αγιάσο, στην αγορά (πλατεία Παναγιώτη Κουτρή), στις 7.30 το απόγευμα, θα μιλήσει η Νίκη Τσιριγώτη, υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης.

- Στη Νάξο κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα περιοδεύσει στις 7 μ.μ, στον Απόλλωνα, όπου θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Κορρέ, στο καφέ «Ακρογιάλι» και στις 8.30 μ.μ., θα γίνει συγκέντρωση και ομιλία στην «Πλάτσα του Λιαγούρη» στην Κωμιακή.

- Στη Λάρυμνα, στις 13.30, κλιμάκιο του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του Δήμου Λοκρών και της Περιφέρειας Στερεάς θα πραγματοποιήσει ομιλία στην πύλη εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ. Θα μιλήσουν ο υποψήφιος Δήμαρχος Λοκρών με την «Λαϊκή Συσπείρωση», Θωμάς Καρατράντος και ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την «Λαϊκή Συσπείρωση», Πολίτης Παναγιώτης.

- Στο Θύρρειο Ακτίου η «Λαϊκή Συσπείρωση» διοργανώνει συγκέντρωση στις 21:30 στη πλατεία του χωριού, με ομιλητή το Νώντα Μωραΐτη, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας.

- Στις Καρυές (Αράχοβα) στην πλατεία στις 8 μ.μ. θα μιλήσει ο Αλέκος Βουνάσης υποψήφιος Δήμαρχος Σπάρτης.

- Στην Κέρκυρα, στις 8 μ.μ. στις Καρουσάδες θα μιλήσουν η Αλεξάνδρα Μπαλού υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων και ο Κώστας Ρούσινος, υποψήφιος Δήμαρχος Β. Κέρκυρας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».