Τρίτη 09/04/2019 - 14:43
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΚΑΡΥΣΤΟΥ

Ανακοινώθηκαν και άλλοι υποψήφιοι (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζει την ανακοίνωση των υποψηφίων της η «Λαϊκή Συσπείρωση» Καρύστου.

Οι νέοι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν:

Νίκος Γκίκας

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κάρυστο. Ηλεκτρολόγος, εργαζόμενος σε τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων. Πρόεδρος του Συνδικάτου Ηλεκτρολόγων Ν. Αττικής και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Ηλεκτρολόγων Ελλάδος.

Αναστάσιος Κουκάς

Γεννήθηκε στο Μαρμάρι όπου και κατοικεί. Σπούδασε στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Τοπογράφος μηχανικός και μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ). Συμμετέχει στην Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Καρύστου.

Μαρίνα Κρομετίδη - Καραμπύλα

Γεννήθηκε στην Αμυγδαλιά και κατοικεί στον Αετό Καρύστου. Συνταξιούχος νοσηλεύτρια. Μέλος του Συλλόγου Συνταξιούχων Δήμου Καρύστου. Υπήρξε πρόεδρος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Καρύστου.

Αλεξάνδρα Μπάνου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαρμάρι. Πτυχιούχος τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακή φοιτήτρια Γλωσσολογίας στο ΕΚΠΑ. Εργάζεται ως φιλόλογος σε φροντιστήριο. Μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Ν. Αττικής «Ο ΒΥΡΩΝ».

Στην ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση» Καρύστου αναφέρει: «Οι υποψήφιοι της "Λαϊκής Συσπείρωσης" είναι δοκιμασμένοι αγωνιστές εργάτες, υπάλληλοι, επαγγελματίες, αγρότες, φοιτητές, συνταξιούχοι που συμμετέχουν στο εργατικό λαϊκό κίνημα. Είναι αμετακίνητοι στην πρώτη γραμμή των αγώνων του λαού! Εκεί θα βρίσκονται και την επόμενη μέρα των εκλογών!

Είναι άνθρωποι που προέρχονται κι από άλλους πολιτικούς χώρους, που συμπορεύονται όμως με το ΚΚΕ στον αγώνα, στο κίνημα και τις εκλογές».