Τρίτη 09/04/2019 - 16:38
ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΚΟΛΑΡΙΚΟΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Απάντηση στον «εκλεκτό» του δημάρχου που αναπαράγει βρωμιές για το ΠΑΜΕ

Τις βρωμιές της συνδικαλιστικής μαφίας της ΓΣΕΕ αναπαράγει σε αναρτήσεις του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ένας από τους εκλεκτούς του δημάρχου Αγ.Αναργύρων - Καματερού Σαράντη και εκ νέου υποψήφιος.

Σε σχόλιό του, ο Θοδωρής Σκολαρίκος, υποψήφιος δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ρωτώντας αν αυτές οι απόψεις εκφράζουν τη δημοτική αρχή, αναφέρει:

«Σε ανάρτησή του, σε ένα από τα προφίλ που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Καρελιώτης, εκλεκτός του δημάρχου και εκ νέου υποψήφιου κ. Σαράντη, για λίγες μέρες υποψήφιός του και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων του δήμου μας, αναπαράγει βίντεο και δελτίο Τύπου της ΓΣΕΕ, στα οποία το ΠΑΜΕ χαρακτηρίζεται ως "κομματικός βραχίονας του ΚΚΕ" και "παραστρατιωτική οργάνωση". Δεν μας ξαφνιάζει το γεγονός ότι ο γνωστός κ. Καρελιώτης αναπαράγει τις βρωμιές της συνδικαλιστικής μαφίας της ΓΣΕΕ, που πέρα από το ότι απολαμβάνει την αμέριστη στήριξη των εργοδοτών, θέλει να τους μπάσει και μέσα στα συνδικάτα. Ο κ. Καρελιώτης δεν μπορεί να κρύψει το απύθμενο μένος του ενάντια στο ΚΚΕ και στο ΠΑΜΕ. Δεν μπορεί να κρύψει το φόβο του απέναντι στην εργατική - λαϊκή κινητοποίηση και διεκδίκηση.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι εάν οι απαράδεκτες απόψεις Καρελιώτη εκφράζουν τον κ. Σαράντη και την παράταξή του. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει άμεση καταδίκη από την πλευρά τους, θα είναι απόλυτα συνυπεύθυνοι για τον οχετό της ΓΣΕΕ, που αναπαράγεται από τον Καρελιώτη και τους ομοίους του, των οποίων ο τσαμπουκάς εξαντλείται στους λαϊκούς ανθρώπους, ενώ είναι κεριά αναμμένα στα αφεντικά και τα συμφέροντά τους. Σε αυτήν την περίπτωση, η σιωπή δεν είναι χρυσός... Αναμένουμε…».