Πέμπτη 11/04/2019 - 21:23
ΜΕΝΙΔΙ

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» (ΦΩΤΟ)

Περιοδεία σε περιοχές του Μενιδίου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απρίλη, από κλιμάκιο του ΚΚΕ, στο οποίο συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Περιφέρεια Αττικής Θάνος Τραβασάρος και ο υποψήφιος δήμαρχος Αχαρνών με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Βασίλης Τοπαλλιανίδης.

Η περιοδεία ξεκίνησε το πρωί από τις διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου Αχαρνών, όπου εκφράστηκαν οι ανησυχίες των εργαζομένων για την κατάσταση που επικρατεί στον τομέα των δημόσιων υπηρεσιών, τα εργασιακά τους ζητήματα, τα οξυμένα λαϊκά προβλήματα της περιοχής, αλλά και τη στάση των περιφερειακών και δημοτικών αρχών σε αυτά. Ο Δ. Κουμπούρης απεύθυνε κάλεσμα ώστε να γίνει στις επερχόμενες εκλογές ένα αποφασιστικό βήμα μπροστά με ισχυρό ΚΚΕ παντού και να μην επιλέξει ο λαός διαχειριστή της ανέχειας, αλλά να δυναμώσει τη μόνη πραγματική εργατική - λαϊκή αντιπολίτευση. Η περιοδεία συνεχίστηκε στο 1ο ΚΑΠΗ Αχαρνών, όπου έγινε συζήτηση με τους συνταξιούχους.

Τέλος, το κλιμάκιο επισκέφτηκε την κεντρική πλατεία του Μενιδίου (πλ. Άγιου Βλάσση), όπου άνοιξε η κουβέντα με τους μαγαζάτορες και τον κόσμο που βρισκόταν στην πλατεία.