Πέμπτη 18/04/2019 - 14:40
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Για τις καταστροφές στις αγροτικές καλλιέργειες και τη στάση των υποψήφιων ΝΔ - ΚΙΝΑΛ - ΣΥΡΙΖΑ

Σε ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση» Τυρνάβου, με αφορμή τη χθεσινή σφοδρή χαλαζόπτωση, αναφέρει:

«Η χθεσινή σφοδρή χαλαζόπτωση σάρωσε και το υπόλοιπο του Δήμου Τυρνάβου έτσι ώστε να μη μείνει κανένας αγρότης "παραπονούμενος" από τα καιρικά φαινόμενα και να είναι όλοι "ευχαριστημένοι" από την αντιχαλαζιακή εναέρια προστασία που παρέχει ο ΕΛΓΑ στους ασφαλισμένους αγρότες.

Τις μέρες αυτές δημοσιεύονται ανακοινώσεις από τους υποψήφιους δημάρχους κ. Κόκουρα που υποστηρίζεται από τη ΝΔ, κ. Αμάρι από το ΠΑΣΟΚ (ΚΙΝΑΛ), κ. Ροντούλη πρώην υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τον δήμαρχο Τυρνάβου κ. Σαρχώση (ΣΥΡΙΖΑ) που όπως τονίζουν είναι κοντά στους πληγέντες αγρότες.

Τι έκαναν όλα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και σήμερα οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, ΛΑ.Ο.Σ., ΝΔ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ για την αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ προς όφελος των αγροτών;

Οι προηγούμενες κινητοποιήσεις των αγροτών έδειξαν ότι η συσπείρωσή τους στους Αγροτικούς Συλλόγους είναι ο μόνος τρόπος να διεκδικήσουν και να κερδίσουν δίκαιες αποζημιώσεις και να γίνει ο ΕΛΓΑ κρατικός φορέας που θα καλύπτει και θα αποζημιώνει στο 100% της ζημιάς από όλες τις αιτίες της καταστροφής σε φυτική, ζωική παραγωγή και πάγιο κεφάλαιο χωρίς καθυστερήσεις».