Σάββατο 20/04/2019 - 17:32
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ

Δήλωση στήριξης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και του ΚΚΕ από τον Παναγιώτη Τερζόγλου

Ο Παναγιώτης Τερζόγλου
Ο Παναγιώτης Τερζόγλου

«Εμπρός λοιπόν για την υπερψήφιση των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού και στην Περιφέρεια Αττικής, για την αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες», αναφέρει σε δήλωσή του ο Παναγιώτης Τερζόγλου, σιδηροδρομικός - συγγραφέας, πρώην υποψήφιος δήμαρχος και πρώην δημοτικός σύμβουλος Αγίων Αναργύρων - Καματερού με την παράταξη «Αλληλεγγύη» που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ολόκληρη η δήλωσή του:

«Ο ψευδεπίγραφος ως "αναλογικός" νόμος Σκουρλέτη, έρχεται να ολοκληρώσει το καταστροφικό έργο της κυβέρνησης στην τοπική αυτοδιοίκηση. Αντί για τις πομφόλυγες που τον υποδέχτηκαν, δημιούργησε μια πασαρέλα όπου ανακυκλώσιμοι δημοτικοί παράγοντες αυτοχρίζονται σωτήρες της πόλης και των πολιτών.

Όσοι διαχειρίστηκαν τις τύχες Δήμων, Περιφερειών και ανθρώπων εξυπηρετώντας τις πολιτικές των κομμάτων τους και της EE, ζητούν και άλλη ευκαιρία.

Όσοι υπηρέτησαν για ιδιοτελείς σκοπούς τη μετάλλαξη και τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να εδραιωθούν ως καθεστώς. Όλοι οι παραπάνω δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα θετικό στους πολίτες που δοκιμάζονται από τις αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεων διαχρονικά. Στους συνταξιούχους με τις πετσοκομμένες συντάξεις, στους χιλιάδες ανέργους νέους που γίνονται οικονομικοί (θα έλεγα και πολιτικοί) μετανάστες, στα μικρά παιδιά χωρίς χώρους άθλησης και αναψυχής, στις πόλεις που πλημμυρίζουν με την πρώτη βροχή ή καίγονται με την πρώτη φωτιά, μαζί και με δεκάδες θύματα.

Στους μόνους που έχουν να προσφέρουν και το κάνουν απλόχερα, είναι στα δεκάδες αρπαχτικά που λυμαίνονται εδώ και δεκαετίες τη δημόσια περιουσία, δημιουργώντας έργα βιτρίνας.

Σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο, επέλεξα να μη σιωπήσω, όπως δεν σιώπησα ποτέ τα τελευταία 45 χρόνια.

Όταν με ρωτούν εάν υπάρχει διέξοδος, τους απαντώ: Κοιτάξτε στην Πάτρα, την Πετρούπολη, το Χαϊδάρι και όπου έχει εκλεγεί δήμαρχος υποστηριζόμενος από το ΚΚΕ. H προσπάθεια που γίνεται σε αυτούς τους Δήμους, κόντρα σε μεγάλες δυσκολίες φυσικά, δείχνει το δρόμο.

Εμπρός λοιπόν για την υπερψήφιση των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού και στην Περιφέρεια Αττικής, για την αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες».