Σάββατο 20/04/2019 - 21:08
ΧΑΪΔΑΡΙ

Για την επίσκεψη εξπρές του κ. Θεοφίλη στο Αττικό

Σχόλιο της ΚΟΒ Νοσοκομείου Αττικόν
Πηγή: Eurokinissi

Με αφορμή την επίσκεψη στο Νοσοκομείο «Αττικόν» του υποψηφίου δημάρχου κ. Θεοφίλη, η ΚΟΒ του ΚΚΕ στο Νοσοκομείο έδωσε στη δημοσιότητα το παρακάτω σχόλιο:

«Δε θα μπαίναμε στον κόπο να σχολιάσουμε την επίσκεψη του κ. Θεοφίλη, υποψήφιου δημάρχου στο Χαϊδάρι με την παράταξη "το Χαϊδάρι Ψηλά" (τμήμα της ΝΔ) γιατί δεν τον έχουμε δει ποτέ δίπλα μας στις αλλεπάλληλες κινητοποιήσεις του σωματείου και άλλων φορέων για ανθρώπινες συνθήκες νοσηλείας και εργασίας. Ούτε καν για τα μάτια του κόσμου!!!

Αλλά προκαλεί το κοινό αίσθημα του κάθε εργαζόμενου και του κάθε ασθενή στο "Αττικό" το δελτίο τύπου που εξέδωσε η παράταξη του και το οποίο γράφει από…ασυναρτησίες έως και αντιδραστικές θέσεις.

Κάποια σύντομα σχόλια:

  1. Θέλει πολύ θράσος να προτείνεις θέσεις όπως: "ο Δήμος να αναλάβει την πρωτοβάθμια περίθαλψη των πολιτών" (!!!). Εννοεί να υιοθετηθεί η αντιδραστική θέση της ΕΕ και να απαλλαχτεί το κράτος από την υποχρέωση να εξασφαλίζει την υγεία του λαού σε όλα τα επίπεδα; Να πληρώνουν οι εργαζόμενοι του Χαϊδαρίου την πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας και μέσω της δημοτικής φορολογίας;
  2. Οι κρυφορατσιστικές απόψεις ότι "τα εξειδικευμένα ιατρεία δέχονται μεγάλο όγκο ασθενών από ειδικές πληθυσμιακές ομάδες όπως οι μετανάστες και οι ΡΟΜΑ", πέρα από το ότι είναι εκτός πραγματικότητας, ψαρεύουν στα βρωμόνερα της ακροδεξιάς. Ας είναι πιο προσεκτικός γιατί προσβάλλει το στοιχειώδη ανθρωπισμό που έχουν οι εργαζόμενοι στις δημόσιες δομές Υγείας.
  3. Τον συμβουλεύουμε, αν ξανάρθει στο "Αττικό", να μην στηρίζει το διορισμένο από το ΣΥΡΙΖΑ Διοικητή που πολεμάει και συκοφαντεί όποιον αγωνίζεται για ένα "Αττικό" ως σύγχρονο, δημόσιο και δωρεάν Νοσοκομείο. Την επόμενη φορά ας ξεκινήσει από το γραφείο του κ. Σπηλιόπουλου, υποψήφιου δημάρχου με το ΣΥΡΙΖΑ στο Χαϊδάρι και διορισμένο μέλος της διοίκησης του Νοσοκομείου. Πάνω- κάτω τα ίδια λένε.

Οι εργαζόμενοι στο "Αττικό" ξέρουν ποιος ήταν μαζί τους στους αγώνες ενάντια στην υποβάθμιση και την εμπορευματοποίηση. Ενάντια στο αίσχος των ράντζων. Για πραγματική πρωτοβάθμια περίθαλψη και αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία.

Ψηφίζουμε ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές και "Λαϊκή Συσπείρωση" στην περιφέρεια Αττικής και στο Δήμο Χαϊδαρίου».