Τετάρτη 24/04/2019 - 18:12
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»

Περιοδείες σε χωριά του Δήμου Σουλίου Θεσπρωτίας

Στα χωριά Νεοχώρι και Νεράιδα περιόδευσε σήμερα κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του Δήμου Σουλίου Θεσπρωτίας με επικεφαλής τον Ηλία Κουτσή, υποψήφιο δήμαρχο.

Χθες, Τρίτη 23 Απρίλη περιόδευσε σε δύο από τα ορεινά χωριά του Δήμου Σουλίου και συγκεκριμένα την Πλακωτή και το Πολύδροσο.

Το κλιμάκιο περιόδευσε στα χωριά, ενώ οι ανοιχτές εκδηλώσεις - συζητήσεις με τους κατοίκους πραγματοποιήθηκαν στα δύο καφενεία. Η συζήτηση όπως ήταν αναμενόμενο εστιάστηκε στην εγκατάλειψη των ορεινών χωριών, στις πεπαλαιωμένες υποδομές, στην υπογεννητικότητα και στη γήρανση του πληθυσμού, στα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα, στην ανάγκη κατασκευής γηροκομείου στο Δήμο Σουλίου.

Η συζήτηση στις εκδηλώσεις ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική μιας που οι πολλοί κάτοικοι που παραβρέθηκαν δεν έμειναν παθητικοί δέκτες, αλλά έλαβαν το λόγο, ενημέρωσαν τα μέλη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τη δύσκολη καθημερινότητα, αλλά τοποθετήθηκαν και σε ευρύτερα πολιτικά και οικονομικά θέματα.

Ο Ηλίας Κουτσής ανέλυσε τις προτάσεις του ΚΚΕ και σε κεντρικό και σε τοπικό επίπεδο, έκανε έναν απολογισμό της δράσης των κομμουνιστών στα Δημοτικά Συμβούλια και ζήτησε στήριξη σε όλες τις εκλογικές μάχες.